Er det også for varmt på Løvebakken?

Publisert 5.10.2022
Foto: Sfm.no

Det er visst litt for varmt på stortinget? Nå skal varmen bli lavere. Ser vi snart representantene og regjeringen der i kosevarmedresser og varmepose i stolene deres? Eller blir det varmt yttertøy å se på talerstolen heretter, filttøfler på beina eller vernesko med ullfor i? Hjemmestrikka ull-lue med dusk, skinnhansker på hendene og vise versa?

Dette blir vel også hverdagen for oss vanlige skattebetalere i godstolen, med et stearinlys på bordet? Kanskje og en batteriradio for å se tv. Blir bare tilegnet kun for norske nyhetssendinger og ikke Farmen, eller skal vi danse-program for å bruke mindre strøm. AV-knappen blir nok hyppigere brukt nå da og programvaren blir ganske redusert etter hvert om ikke fjernsynet blir blokkert da.

Nyheter fire ganger daglig og opplyste tidsepoker man får sett dette? Ja, det er så rart med det når staten ber folk om å spare, at man nesten ikke tror det som blir servert. Om det er noe fornuft i dette i det hele tatt. En ting er sikkert, vi går ikke gode tider i møte kan det virke som.

Ellinor Nerbø