Er NRKs Dagsnytt 18 blitt et politisk redskap for Frp?

Publisert 15.11.2019
Foto: Wikipedia

I sendingen 11.11, måtte innslaget med Ketil Solvik Olsen, være en reprise fra en tidligere sending. På nettet finner vi en liten notis av nevnte Frp-er hvor han føler seg trist. Han forteller om noe som hendte ham for 30 år siden. Han var en tur i Amerika og der fikk han en «lillesøster», som var vist nok en fantastisk jente. Men kreften tok hennes liv, og Solvik Olsen minner oss på hvor fort livet kan snu. Ja så sant så sant. Til slutt så sier han: «Gi hverandre en klem ekstra i kveld».

Kunne Solvik Olsen tenke seg å gi Knut Arild Hareide en ekstra klem i kveld??? Nei, det ville bli for sterkt. Nei – han kan man gi inn så det skikkelig svir, for han er jo en falsk person. For man gir ikke falske personer en ekstra klem på kvelden. Det kan vel ikke være slik, Solvik Olsen, at du også har «slækja dagsnytt 18 oppetter tyddjin?, for å få sendt skjiten din til Hareide en gang til.

Du glemte en vesentlig ting, nemlig at det var faktisk Hareides banemann som drev et skittent spill bak Hareides rygg, nemlig et hemmelig møte om abort 2c med statsministeren. Det fortoner seg for meg som et skittent spill. Kan det tenkes at dette uhemmede angrepet på Hareide er et uttrykk for et vist panikk i Frp. For når målingene ligger nede på 7 – 8 tallet. Og ikke minst da det partiet som Karl I. Hagen engang spådde, snart var kun en parentes i norsk politisk historie. Det partiet er i dag dobbelt så stort som Solvik Olsens parti. Merkelig, eller hva synes Solvik Olsen? Ja noe bør gjøres, ellers kan det bli Frp. som havner i historiebøkene.

En ekstra klem fra Per H. Midtgaard