Erna Solberg: Bryte loven og svekke tilliten?

Publisert 22.10.2018
Foto: Wikimedia

Etter FrP’-representanten som leverte sin gigantiske reiseregning, ble saken tatt opp i Stortinget. I radionyhetene kl. 13.00 den 18. oktober, sto statsministeren frem og uttalte bl.a. følgende oppsiktsmessige ord:

”Alle slike saker hvor man har brutt lovverket og ikke fulgt det, bidrar til å svekke tilliten. Enkelthandlinger fra representanter er ikke representativ for politikerstanden i Norge!”

Må det være tillatt å utbringe et øredøvende Ha-Ha?!

Her i Samfunnsmagasinet har der utallige ganger – svært grundig dokumentert – hvordan Storting og Regjering, med fullt overlegg, bryter både Grunnloven og skatteloven. Jeg sikter her bl.a. til politikernes knefall for EU/EØS og andre utenfor-norske institusjoner som bl.a. helt klart bryter Grunnlovens paragraf 1 om Norges frihet og uavhengighet! Dernest brytes dagens skattelov ved å holde tilbake gifte- og samboende pensjonisters opparbeidete pensjoner med 10% – i strid med skatteloven – fordi OECD har anbefalt å rane pensjonistene.

Erna Solberg er jo her en helt vanlig representant for politikerstanden i Norge – sammen med sine «allierte» i regjeringen og i Stortinget. Hykleri gjennomskues, Solberg. Dessverre er det slik at lovbrudd er blitt en omtrent selvsagt og daglig affære blant politikerne – med fullt overlegg. Og når det gjelder tillit, så har vi vel aldri tidligere hatt en så stor og omfattende politiker-forakt blant folk som de siste 5 årene! Her kunne vi igjen liste opp dusinvis av eksempler og grunnlag for det!

Også statsministeren bør passe seg med hva hun uttaler. Hun møter seg selv i døren og kan også se seg selv i speilet. Da både møter og ser hun en av dagens representanter som er med på å svekke folkets tillit til politikerne! Lovbrudd er straffbart for alle, statsminister, både for politikere så vel som for alle andre!

Wilfred Høsteland