Erna Solberg og EU

Publisert 11.4.2022
Foto: Colourbox

Nå kommer Erna på nytt på banen med å mene at Norge må inn i EU. Snakk om å være ensporet! Det hjelper ikke et fnugg Erna om man gjør det, når selv du vet at vi har en meget ustabil person som leder i vårt naboland i nord! En person som du selv nå sier ikke er til å stole på, noe hele verden ser, ikke bare du, men en som lyver etter noter i tillegg!

En så ustabil person som Putin, er troende til litt av hvert med eller uten medlemskap både her eller der. Medlemskap hjelper ikke i det hele tatt når han tenker «vil jeg ha så tar jeg det», koste hva det koste vil. Mennesker er ikke hans problem, ikke nyfødte heller!! Han er og blir en massemorder uansett, og har vert det siden dag en han overtok Russland.

Putin er en despot av rang, og det er litt rart å se at ikke folket der borte ser hva han gjør med eget folk også? Ser de ikke at butikkhyller der også er tomme, at han lyver dem rett i «skjermen», og uansett hvilken «skjerm» man ser i? Hva får folk til å bli så naive som de som tror på ham? Så kommer vår «eminente Erna» nå og mener at vi må inn i EU? At det er eneste veien å gå?

Hvor var Erna Solberg da hun ble EU-blind? Er det Angela Merkel som har lokket med en eller annen jobb for henne? Hva mer kan hun ha i ermet som en «joker» for å vinne spillet? En spar-Joker som hun ikke forteller hva inneholder? Hun er en slu høne du Erna, mer kan ikke jeg si, men hun hadde rett i måten hun omtalte Putin på. Den skal hun ha god cred for!!

Fremtiden for norske fremtidige politikere er smal, vinglete og uforutsigbar, de er for klissvåte bak øra!! En svært farlig kombinasjon! Vett og forstand er ikke med på laget i dette fremover, husk at jeg sa det!

Ellinor Nerbø