Erna’s digitale drømmesamfunn

Bergen. Publisert 21.3.2017

Av Wilfred Høsteland
Illus.foto: Colourbox 

Erna Solbergs og hennes blå samfunnsnedbrytere, har gitt uttrykk for at samfunnet mer og mer skal digitaliseres. Også her – som i et dusin andre større saker – er Solberg og Høyre på kollisjonskurs med folkemeningen. Det kan nok koste dem dyrt til høsten. Forhåpentligvis!

Innføringen av DAB-radioen som eneste norske radiosystem i løpet av 2017, ble de advart på det sterkeste mot å gjøre fra en rekke eksperthold. Gode grunner ble gitt. Høyre’s ønske om et pengeløst samfunn kun basert på elektroniske overføringer er de også blitt advart på det sterkeste mot – med svært så gode og vektige argumenter. Alle skal over til å motta all offentlig post pr. data/PC/app. Ja bare prøv å få alle mellom 70 og over 100 til å klare det, så tror jeg det skal bli et veritabelt kaos i hele landet! Flere andre områder er bebudet digitalt av Solberg & Co – den mest tankeløse og udugelige regjeringen Norge har hatt etter 2. verdenskrig.

Jeg har tidligere ved noen anledninger tatt frem en lang rekke eksempler her i Samfunnsmagasinet (og i andre aviser) hvor regjeringen går mot folkets klare ønsker og ekspertenes klare anbefalinger. Men Høyre har vist seg å være et totalitært og umåtelig arrogant parti som, mot bedre vitende skal tvinge gjennom alt de selv tror gagner folket. Det er valg til høsten, og regjeringen har vel for lengst skutt seg så mange ganger i bena at de neppe kan stå under og etter valget! Jeg har sagt det før, og gjentar det inderlig igjen: EXIT ERNA & CO!!! Vi har fått mer enn nok av Høyre-politikken de siste 4 årene. Mer enn nok!

Hvorfor ikke hjelpe Senterpartiet enda videre oppover? Det partiet ser ut til å ha Stortingets mest intelligente partileder!