Et jordskjelv vil ryste Norge til høsten

Publisert 1.5.2019
Foto: Sfm.no

Bompengesystemet skal vekk! Det er det ingen mer snakk om. Statens melkeku nr. 1 – bilen – har ikke mer melk å gi! Nå må stat og kommune skjønne at det norske folk har fått mer enn nok av å betale statens egne forpliktelser! Nå ulmer det i byer, tettsteder og på bygdene. Landeveisrøveriet – som har Stortingets velsignelse – er nå blitt så omfattende og overdrevet, at det kommer til å smelle rundt om i landet! Ikke i form av dynamitt i første omgang, men i form av utskifting av de tradisjonelle politiske partiene. Ved høstens valg vil et jordskjelv ryste kommune- og fylkesstyrer, og det har de sin egen griskhet å takke for! Nye krefter med fornuften i behold overtar!

Partiene som nå seiler opp, har som sak nr. 1 å fjerne bompengesystemet i Norge for godt, og tvinge oljemilliardene over til kommunenes egne dokumenterte behov, slik at folk og land kan nyte godt av vår felles ressurs-rikdom, – UTEN bompenger, og UTEN å fore resten av verden med vårt overskudd! Disse nye partier har selvsagt også andre viktige saker og oppdrag på sine agendaer, bl.a. fjerning av eiendomsskatten! De har full oversikt, – ikke ensporede døgnfluer som f.eks. MDG! Partiene mot bompenger kan vi stole på! De har lært av de andres feil. Det betyr bl.a. å holde de løfter man gir!

La oss få tilbake det system vi hadde før: Alle betaler normal-pris – som i dag – for sitt drivstoff og ladestrøm, og alle betaler sin årsavgift – som før! (Årsavgiften SKAL 100 % brukes på vei og trafikk.) Det kan alle bileiere leve med, og det er rettferdig! That’s it! «Overvåking» skal vi IKKE ha! Nordmenn betaler for det drivstoff de bruker, og må kunne kjøre hvor og når de vil! Det har ikke staten noe med å gjøre! Og så må parkering i byene bli smidigere, så ikke forretningene der går dukken! Overdrevne reguleringer må fjernes!

Lykke til med valget til høsten, dere nye partier som kjemper for avvikling av statlig landeveis-røveri! Det norske folk vil støtte dere, for nok er nok – for lenge siden! Og neste og avgjørende slag står i 2021! Da skal dere høstens seierherrer inn på Stortinget! Og DET ser vi fram til!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.