Et nytt og feigt ran av våre eldre!

Publisert 23.9.2019
Foto: Colourbox

De kan ikke eie hverken moral eller empati. De er så til de grader hensyns- og skruppelløs overfor eldre mennesker og uføre, slike som har lite å rutte med fra før av. Nå skal de sistnevnte ranes for ytterligere millioner, slik at disse stortings- og regjeringsrepresentantene kan få enda mer penger å sløse bort på annet, i tillegg å gi seg selv ytterligere feite lønninger.

Det handler naturligvis om representantene for Høyre, Venstre, FrP og Herrens vaktbikkje (?) Kristelig Folkeparti, der selv ikke flere av de syv bud lenger tas hensyn til. For der i gården godkjenner man til og med ”barnehandel” på vegne av staten. Jeg er ikke alene om å være rasende forbannet på slik utspekulert råttenskap som Høyre nå har ønsket igangsatt.

Høyre fikk seg en kraftig smell på kjeften sist de dro opp dette forslaget om å fjerne skjermtillegget for uføre. De ble nedstemt. Det tålte ikke gribbene. For det i gården er det kun eliten i samfunnet som skal ha mer penger, ingen andre. Det er slik dette egoistiske og selvopptatte partiet Høyre tenker. Alle skal andre skal måtte stå med lua i hånde å tigge.

Skam deg skikkelig du statsminister Erna Solberg, og skam deg enda mer du Annikken Hauglie (ASD) som drar opp igjen denne saken. Dere er begge noen særdeles elendige tapere. Det samme gjelder partiet Høyre. Måtte dere få en kjempesmell ved neste stortingsvalg, og aller helst forsvinne ut av norsk politikk for evig og alltid. Vi klarer oss godt uten dere.

Per Johannesen