Et spennende skaperverk!

Publisert 3.7.2017

Av Terje Haugom, samfunnsdebattant
Illustrasjonsfoto: Colourbox

– Det finnes organismer på jorden som kunne overlevd andre steder i solsystemet, sier astrobiologen Lynn J. Rothschild til ABC Nyheter. Ja, dette har astrobiologen nok rett i.

Men for den som har et åpent nok sinn til å våge å gå inn på YouTube på Internet, og skrive «UFO», vil hundrevis av videoer og dokumentarfilmer overbevise den mest beinharde realist om at ja, – det finnes utenomjordisk liv, og de har besøkt vår Jord gjennom tusener av år, de gjør det fremdeles, – og de er her! Med en teknologi som langt overgår våre tekniske topp-ingeniørers fatteevne, driver våre venner en utstrakt overvåking, rekognosering, anlegger baser – også på Månens bakside, i Antarktis, på havbunnen, i fjellheimen -, og foretar både landinger, spaserturer, og noen er uheldige, og havarerer.

Før ble mange beskyldt for å lage jukse-videoer, som i mange tilfeller nok var tilfelle. Men videoene og dokumentarene på nettet nå, er tatt av mennesker som virkelig har sett, observert, og opplevd nær eller litt fjernere kontakt med gjestenes fartøyer. I luftrommet over byer, på landsbygda, ute på havet, fra flyvinduer, – og de finnes i utallige fasonger og størrelser. Fra gigantiske skiver med et par kilometers diameter til små enmanns-farkoster, noen med geometriske, andre med usymetriske fasonger, og felles for dem alle: Så å si lydløse, med hastigheter fra stillestående eller sakte, grasiøs sveving, til lynraske forflytninger – fortere enn øyet kan følge.

Obduksjoner viser at havarerte, døde aliens har opptil 95 % samme DNA som oss mennesker, med stort hode og store øyne, slank og fleksibel kropp og skjelett – som oss, lange armer, og som regel 4 lange fingre på hver hånd. Havari og observasjoner av «jordbesøk» har avdekket at våre naboer finnes i mange forskjellige raser, – som oss. Noen amerikanske presidenter har til og med håndhilst på de besøkende, og disse har på høflig vis fått beskjed om å være litt tilbakeholdne, for ikke å skape panikk blant menneskene.

Det er lett å bli sittende i timevis og se videoer, fra f.eks familien på biltur over Strynefjellet, hvor de får se en diger skive i flere etasjer henge stille i luften over fjelltoppene, ekspedisjon i Antarktis – hvor et stort fartøy ligger havarert og delvis dekket av is og snø, eller intervju med en alien fra vår egen framtid… Og utallige andre fascinerende opptak! Nei, vi er nok ikke alene! Helt alvorlig!