Et svik og et grunnlovsbrudd

Foto: Sfm.no (Innfelt: Wikipedia)
Publisert 2.12.2022

Ytring!

Etter Grunnlovens § 1, som sier klart at Norge skal være ett fritt og udelelig rike, er absolutt. Og når Vidar Kleppe kalte dette Globalister, vel de er det også, men de er verre enn som så. De er svikere mot det landet de har blitt valgt til å styre.

Å ville dra Norge inn i en union som EU, noe folket 2 ganger hadde sagt nei til, er mer enn bare at de er Globalister. Disse politikerne er forbrytere overfor landet de skal styre. Man så klart de feil som ble gjort da NAV ikke brydde seg om at også EØS borgere hadde rett til å bevege seg til EU land, for der er EU-loven om retten til å bevege seg til andre EU land.

Anniken Haugli som var statsråd i Arbeidsdepartementet, burde vite hva EU forordningen sa, noe som regjeringen hadde plikt til. Hva så med alle de som led overlast i forbindelse med den såkalte NAV skandalen. Har disse ofrene fått den erstatningen de har rett til? Det er noe folket har rett til å få vite, men de bryter loven også her. Anniken Haugli burde vært stilt for riksrett.

Hans Bauge
Samfunnskritiker