Et virusinfisert byråd?

Publisert 15.5.2021
Foto: Sfm.no

Hva er galt med Bakke? Hva er det som kan feile en byråd (MDG) i Bergen som kan gå inn for å legge Torget og Bryggen død for biltrafikk? Eller Ibsens gate? Eller hva med påfunnet om å la det bygges en diger boligblokk rett foran vinduene til en villa i Sætervegen på Skjold? Et vel-etablert villastrøk med lang og god historie!

Hvordan kan man kalle seg miljø-byråd, når man aktivt går inn for å ødelegge det ene miljøet etter det andre? Hvilket miljø blir bra ved å tvinge folk til å bo fortettet i kaninbur? Folk må få velge den bolig og det bomiljø de selv vil ha. Uten utidig innblanding fra maktsyke byråkrater!

Byrådens diagnose må være et ekstremt destruktivt virus, hvis eneste medisin er null stemmesedler ved de kommende valg! Viruset synes å komme fra Oslo, der viruset har gått til frontalangrep på tilsvarende byråd (MDG)! Biler vekk, trær vekk, sykler skal frem! NB! Vaksine deles ut i september! Vil vi slippe videre miljø-ødeleggelser, er det lurt å ta selvbetjent vaksine i valglokalet! Smertefritt, og uten bivirkninger!

Terje Haugom.