EUs makt over Norge er høyforræderi

Publisert 6.9.2019
Foto: Colourbox

Nå har de virkelig gjort det. Gitt resten av selvråderetten Norge har etter Grunnlovens § 1 til Brussel. Dette er klart Høyforræderi, det høyeste. Vi husker alle Vidkun Quisling som la forholdene til rette for at Nazistene fikk fotfeste i Norge. Hadde det ikke vært for Quisling og følgesvennene hans, hadde nok Nazistene hatt det første nederlaget i Norge. Med motstanden som England gjorde og hadde her Norge kommet i samme posisjon, hadde nok krigen og lidelsene vært kortere. Hitler tapte tilslutt etter 6 år totalt. Nazistene kapitulerte sist 9. mai.

Nå har EU altså forsøkt dette på nytt, ikke med våpen, slik Hitler gjorde, men politisk. Dette har vart i mer enn 40 år. Britene var det første landet som forsto hva EU var for noe. En union som hadde som langvarig mål å gjøre selvstendig nasjoner til stater i et forent Europa. Samarbeid og frihandel hadde vært greit, men den sak ei. EU har større behov. Britene kan regne med å bli straffet meget hardt økonomisk ved sin utmeldelse. Hva skjer om Norge skulle ville melde seg ut av EØS. Om det hadde vært mulig hadde nok Norge blitt avkrevd ett meget skyhøyt beløp, om EU i det hele tatt ville gi slipp på Norge.

Nå har altså Siv Jensen gitt EU råderett over Norsk økonomi, men det som er verre, er at Erna Solberg skal gi EU vetorett over vedtak gjort av Stortinget og det er HØYFORÆDERI, den høyeste. Det Brundtland gjorde å melde Norge inn i EØS, var meget ille, men det finansminister Siv Jensen og den Norske statsminister Erna Solberg nå gjør, er mange ganger verre. Siv Jensen og Erna Solberg fortjener mange år i fengsel for det de har gjort.

Hans Bauge