Fabian er redd for byen

Publisert 22.3.2018

Av Ellinor Nerbø
Arkivfoto: Sfm.no

Det er nok all grunn til å være bekymret Fabian. Når det nesten er 50% innvandrere i byen, og hvor en god del av dem ikke vil Norge godt, det ser man. Er det da rart at det for øyeblikket er et «opprør» mot all den innvandringen som har foregått over flere ti-år, og uten at noen har sett at dette ikke fører noe sted hen?

Når mengden blir så stor som den er, så er det lett for kriminelle å «gjemme seg i mengden» og få beskyttelse for handlinger som ikke er av det beste. Da kan man vel si at den gangen Fabian var ordfører, hadde også han skylapper foran øynene. «Ordfører for alle»  var slagordet, og det fikk man jaggu se. Kriminaliteten har vokst og den vokser fortsatt til nye høye mål om ikke dette får en snuoperasjon som virker.

Nå som Oslo har en ordfører fra SV blir dette bare verre tror jeg, for mer innvandrervennlige enn SV skal man vel lete lenge for å finne, selv om de har AP i ryggen, og noen få til. Det ropes og skrikes om nett-troll meg både her og der på nettet, om noen er så freidige at de sier rett ut det de mener. Da ser jeg en politisk verden der partigrensene flettes sammen i ett eneste rot.

Så ser man at enda så er Krekar fortsatt i landet som Erna lovet at skulle ut, samt at Listhaug har det samme ønsket som sin forgjenger Anundsen før det så Amundsen, og enda så skjer det ingenting. Da ser det ut for at politikerne holder folket for narr? Er planen videre ett fullstendig multikulturelt samfunn, så hjelpe oss som til slutt som etniske norske kommer i mindretall og blir en minoritet i vårt land som skulle ha førsteprioritet? Tror nok at våre politikere egentlig har bøyd nakken for en helt annen kultur, dessverre.