Får NOX-konsulentene godt betalt under bordet?

Overdrivelsens pris! «Fabrikken kjøper tilbake 500.000 VW dieselbiler, men vet ikke helt hva de skal gjøre med dem.» (ABC Nyheter)

Publisert 28.8.2017

Av Terje Haugom.
Politisk kommentator MOD

Klima- og miljø-hysteriet har infisert hittil oppegående politikere i bl.a. Tyskland. Til tross for at vår tids diesel-motorer ikke forurenser luften til plage for noen. Den franske Comedia del Arte-forfatteren Molière skrev teaterstykket «Den innbildt syke», som faktisk kan passe også i vår tid – på millioner av medlemmer i «klima-og miljø-kirken», bl.a. også noen tusen forskrudde hoder i Norge (jfr. Miljøpartiet De Grønne (MDG)).

Oslo har virkelig fått merke hva partiet med én eneste prioritert programpost – bort med alle biler, inn med syklene – har stelt i stand. Nå prøver de seg i Os i Hordaland, hvor Lans evangelium lyder «Et bilfritt Os Sentrum!» Det er et under at MDG ifølge meningsmålingene ligger over sperregrensen. Det sier litt om hvor lettlurte og blåøyde altfor mange velgere faktisk er. Vårt samfunn er slett ikke klart enda til å gjøre slutt på dieselbilene! Og NOX-konsulentene er uten tvil betalt godt under bordet for å skremme vettet av politikerne og vanlige folk! Med slike «ekspert-målinger» i ryggen, har bystyret i f.eks. Oslo og Bergen belegg for å øke både bompengesatser og bomstasjoner! Plyndring er det! Og det er helt ubegripelig at ikke el-bilene etter hvert skal betale det samme som oss andre! De sliter også asfalt, tar plass i P-hus, osv.

I gamle dager luktet det godt av buss-eksosen, – nå lukter ikke den en gang! Hvem kan stå fram og si de er blitt alvorlig syk av norsk byluft? Pollen-allergikere og astmatikere løser ofte sine problemer på fornuftig vis ved å flytte til landsbygda, eller steder med mindre plager. Men at noen «klima-og-miljø-predikanter» skal få bestemme over hva slags kjøretøy verdens og Norges befolkning skal få bruke, er totalt uakseptabelt. Dessuten blir motor-teknologien stadig forbedret, så f.eks. MDG bør ta seg en bolle, sette seg på gjerdet, og nyte solen – som faktisk alltid har styrt klimaet på Jorden! Velgere: Bruk hodet!