Farlige kvinnelige politikere

Publisert 29.8.2018
Av Wilfred Høsteland
Foto: Sfm.no 

Det er interessant – med negativt fortegn – å legge merke til en del kvinnelige politikere og deres fremferd i en rekke saker. Her i landet finner vi dem innen de fleste partier – Høyre, AP, Venstre og KrF. Det er tydeligvis en nærmest unormal trang etter selvhevdelse – en form for markeringsbehov, hevn (?), eller rett og slett en maktsyke som har sitt utspring i alt likestillings-hysteriet vi har sett de siste årtiene? M.a.o.: La oss få en makt-posisjon, så skal vi vise dere hvor handlekraftig vi kan være! Dette har jo også en klar linje til hva man på godt norsk kaller psykopati!

Den første jeg i farten husker sto frem med visse diktatoriske egenskaper var vel konservative Margareth Thatcher i England – med en nærmest maskulin fremtreden. Da skulle England privatiseres og offentlig ansatte holdes nede – det gikk jo skitt med den britiske jernbanen etter Thatchers herjinger. Og en «god» kopi av henne var vel Gro Harlem Brundtland (AP) som faktisk brøt Grunnloven da hun åpnet Norges grenser for fri flyt av så vel kriminelle som velferdssøkere (les snyltere!), ved å overkjøre det norske folk og melde Norge inn i det ulykksalige Schengen-samarbeidet! Madam Brundtland eide ikke fremsyn – eller kanskje hun kort og godt lukket øyene? Jo det var sannelig en nydelig «(landsmoder)»! 

I Bergen har vi de siste årene hatt et byråd for byutvikling ved navn Anna Elisa Tryti (AP), som har fått Bybanen og bompenger på hjernen og valser frekt over det klare flertall blant befolkningen. Hun bor selv slik at det ikke er så farlig om andres hus og hjem blir revet for å få frem en bane ingen vil ha. Så rå kan man altså bli når man finner det forsmedelig å snu og når en ny trassè ikke berører en selv!

Vi har fått en statsminister som sammen med en likesinnet kommunalminister ved navn Monica Mæland, valser over et flertall på nesten 90% i Finnmark som ikke vil slås sammen med Troms fylke. Mælands medisin er at hvis de ikke vil så skal de! Erna Solberg og Monica Mæland – som de kalde Høyre-mennesker de er – forakter både ordet demokrati og dets betydning i praksis! Og nå er mikropartiet og pensjonist-fiende-partiet Venstre representert i regjeringen ved kulturministerinne Grande, hun som for en tid siden ville nedprioritere pensjonistene til fordel for flere innvandrere. Mer kunne nevnes i hennes disfavør.

Vi mener å kunne merke en antydning til kalde føtter både hos Erna Solberg og Monica Mæland. Førstnevnte etter mangelfullt arbeid for å sikre landet mot terror, – og sistnevnte fordi hun nå ser at de forskjellige sammenslåings-truete fylkene i tur og orden forlanger omkamp. Måtte alle disse kvinnelige drittsekkene få seg en «midt på trynet» politisk. Det ville de kanskje lære litt av. Tiden fremover blir spennende. Glem ikke disse talentløse og hensynsløse kjerringene ved neste valg!