Finn på noe mer fornuftig – Monica Mæland!

Publisert 29.6.2018
Av Terje Haugom, DEM
Foto: Wikipedia (Innfelt Regjeringen/Hans Jørgen Brun)

Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland har fått en fiks idé: Sammenslåing av kommuner, og fylker. Og de som bor i de berørte områder, er ikke udelt begeistret! Det verste overgrepet ministeren prøver å tvinge igjennom, er sammenslåingen av Finnmark og Troms, hvilket virker – mildt sagt – helt hull i hodet!

Det finnes ikke et eneste fornuftig argument for å tvinge kommuner og fylker til å slå seg sammen – bortsett fra å spare lønnsutgifter! Og akkurat DET trenger min santen ikke Norge spare på! Det å sitte i Oslo og misbruke politikermakten sin for å ødelegge trivselen i andre enden av landet, er intet mindre enn et overgrep, og fullstendig meningsløst, Monica Mæland! Både tvangstankene om sammenslåing og «fortetning» er et stort feilgrep mot norske borgere!

La etablerte og historiske kommuner og fylker få være i fred som de er, og tving ikke folk til å bo i blokk – hvis de heller vil bygge eget hus! Det har vi plass til i Norge, og mht. ministerens ønske om fortetning for å få redusert biltrafikken – Det klarer hun ALDRI! Nordmenn velger selv om de vil kjøre bil, framfor å trenge seg sammen med andre svette, forkjølte, hostende og nysende mobil-slaver! Og de som har egen hage og eiendom skal så visst ikke avstå dette til skinner og alt slike baner fører med seg! Retten til å eie sin egen eiendom og bolig er hellig for oss nordmenn, Monica Mæland! Finn på noe mer fornuftig!