Publisert 28.1.2022
Foto: Sfm.no
Nå har vi sett at det har dukket opp nettaviser som foretrekker en sterkere holdning til kristenhet enn andre som også har sine nettaviser. Flere har tilgang til å bruke kommentarfelt for folk som ønsker å svare på innlegg og påstander i disse innleggene/ artikler. Noen er nok litt «på kanten» og andre er mer i den ekstreme tilstanden og litt for proreligiøse.
Redaktører er i «tottene på hverandre» om man kan bruke den slags terminologi. Noen ganger så setter redaktøren sine synspunkter som egen terminologi slik at andre ikke slipper til, viser at man ikke godtar andres mening, dette i religionens lys. Skal ikke nevne navn, men noen ser nok hvem jeg tenker på.. Så snakker man om konspirasjonsteorier i disse kommentarer og andre ikke. Blir man klokere av den slags? Tvilsomt.
Det er helt legitimt å kritisere styresmakter hvor enn de er hen, men man trenger ikke lefle med terrorister av den grunn, slik som Norge nå gjorde. Man snakker om å finansiere terror som noe straffbart, men her har Norge gjemt slike finanser i bistandsmidler, og tror at dette ikke oppdages? Tror den norske regjeringen at folk er sten stokk dumme? Attpå til så innhenter man terrorister med spesialbestilt jetfly og koster det dette koster tur/retur?
Ikke får man vite når «følget» er reist, (uten at en eller flere journalister henger seg på),og hvor mye man eventuelt har lovet i penger? Dette er det UTENRIKSMINISTEREN og finansministeren som kan svare på, men får man vite prisen? Neppe. De kaller dette for bistandsmidler, men i realiteten er det terrorfinansiering. Alt dette i religionens navn.
Så var det dette med ekstrem kristendom. Dette er også religion, Noen har etter min mening noen holdninger som ser meget tvilsomme ut. Det kommer til uttrykk i kommentarfelt hva omhandler pandemien, det kan man ikke stikke under en stol eller feie under teppet. Blir man så mye mer klok av sånt? Tenk det tror ikke jeg.
Ellinor Nerbø