Fjernstyrt 3D robotstøvsuger lanseres i Norge

Publisert 14.11.2017

Kilde: Electrolux
Foto: Electrolux 

Electrolux var først ute med lanseringen av robotstøvsugeren i 2001. Nå lanserer de PUREi9, markedets første robotstøvsuger med 3D Vision-teknologi som kan styres via en mobilapplikasjon. Denne støvsugeren er laget for å gå svært grundig og effektivt til verks – samtidig som den kan betjenes via en app på mobilen.

Mer tid til fritid

Electrolux PUREi9 kommer med et intuitivt 3D Vision™-system som skanner rommet, unngår hindringer og sørger for grundig rengjøring fra hjørne til hjørne. I tillegg gir teknologien støvsugeren en overlegen selvstyringsevne. Med appen kan du enkelt tilpasse ulike programmer og starte støvsugeren når du ikke er hjemme.

– Støvsuging har alltid vært en tidkrevende form for husarbeid. De digitale funksjonene til PUREi9 er en aldri så liten revolusjon som vil gi deg tid til å gjøre andre ting, sier Nina Lorentzen, kategorisjef i Electrolux.

Bedre resultater

I tillegg til app-støtte har Electrolux PUREi9 mange forbedrede funksjoner. Med den avanserte «lade- og gjenoppta»-funksjonen finner støvsugeren enkelt tilbake til der den stoppet sist for å støvsuge videre dersom den plutselig må en tur innom ladestasjonen. Det betyr at den ikke trenger tilsyn underveis for å kunne gjennomføre et støvsugingsprogram.

Funksjonen ClimbForceDrive™ og det avanserte gjenkjennelsessystemet forhindrer at støvsugeren setter seg fast i tepper, under møbler eller at den faller ned trappen. 3D-kartnavigeringen i støvsugeren viser dessuten vei til en effektiv rengjøringsrute som sørger for at støvsugeren gjør en nøyaktig jobb.

Genialt design

Det er ofte utfordrende å komme til overalt med støvsugeren. PUREi9 har en unik, trekantet form og en børste (PowerBrush) som sørger for grundig rengjøring langs vegger, rundt hindringer og i hjørner.