Fokus terror: Hendelsen i London en forventet konsekvens

Bergen. Publisert 21.6.2017

Av Wilfred Høsteland
Illustrasjonsfoto: Wikipedia

London ble igjen rammet av terror. Men denne gangen, 19. juni, var det en syk men likevel forventet reaksjon – en konsekvens – av en nærmest grenseløs muslimsk terror rundt om i verden. Nå var det altså en britisk ugjerningsmann som kjørte inn i en folkemengde ved en moskè i London og drepte 1 og skadet 8 mennesker. Han ville angivelig ramme muslimene – altså en slags grotesk og brutal form for «takk for sist»!

En forventet konsekvens

Det er gang på gang blitt uttalt at muslimene i mange større byer frykter at noe skal ramme dem som hevn for deres egnes ugjerninger gjennom de siste 20 årene.  Det er rimelig at de føler en slik frykt. Og på en måte er det vel egentlig også forventet at før eller siden vil der komme hevnaksjoner fra ikke-muslimer. De muslimske/islamistiske terroristene bryr seg nemlig ikke om at de også rammer sine egne trosfeller. Der var en del muslimer som også omkom 11. september 2001. Og når disse terroristene kjører biler inn i menneskemengder må de også være klar over at blant dem de rammer kan der selvsagt også være muslimer. Men i og med at slike terrorister mangler både empati og rasjonell tankegang, kan man vel ikke forvente at de skal ha evnen til å tenke på eventuelt sine egne som de også rammer. Men samtidig lager de også livet vanskeligere for såkalte fredelige muslimer som i sine bo-områder og butikker føler utrygghet og at hevnaksjoner også skal ramme dem.

Hvis vi fremover får flere slike anti-muslim aksjoner som den i London 19.juni – noe vi kan forvente – så må man i rettferdighetens navn innse at en slik spiral er laget av muslimene, og at konsekvensene før eller siden ville komme. Og vi skal ikke føle oss altfor trygge her i landet heller. Her finnes elementer i hopetall som kan sette i gang aksjoner – og her finnes nok også flere av typen Breivik – som også går omkring blant oss som tikkende bomber uten følelser og rasjonell tankegang. Vi kan ikke gjøre annet enn å ha øyne og ører åpne når vi ferdes i bygatene eller andre offentlige steder med mye mennesker. Og en betydelig del av årsaken til denne utryggheten kan tilbakeføres til vårt Schengen-medlemsskap, og det gjelder en rekke andre land så vel som Norge!

Har vi lært noe siden sist?

Jeg har påpekt følgende tidligere etter en rekke terror-aksjoner, og nå fikk vi det bekreftet enda en gang etter aksjonen i London Pinseaften: Naboer av terroristene står frem og forstår ikke at slike hyggelige og hjelpsomme naboer som endatil engasjerte seg i lokal velferd, kunne finne på noe slikt som terror! USA, England og Frankrike har i hvert fall lært dette i repriser.  Men har vi lært noe her i landet? Det tror jeg sant og si ikke. Norske politikere er naive – så også størstedelen av det norske folk, tror jeg.

Der har vært snakket om det såkalte fargerike fellesskap og å integrere alle disse ukjente menneskene i det norske samfunn, og de blir tildelt leiligheter i samme blokker som etnisk norske beboere. Ved etter hvert mange anledninger rundt om i verden har de bedrevet litt av hvert i sine leiligheter – fra å lage bomber til å planlegge terror-aksjoner. De har tydeligvis et utbredt nettverk med kontakter både i inn- og utland. Slik er det nok også i Norge. Det har vært snakket om å overvåke moskeer – noe som har vært gjort i utlandet og som i flere tilfeller har avslørt litt av hvert! Hva gjøres i så måte i forbindelse med norske moskeer? Nå så vi også i London hvor avgjørende det var at politiet var bevæpnet, og slik kunne skyte terroristene 8 minutter etter alarmen gikk. Det ble politiet berømmet for. Det var virkelig imponerende. Men i Norge skal vi visstnok fortsatt innbille oss at vi lever i 1950-60-årene, og det er helt greit at politiet må springe tilbake til bilene å finne våpen når nødvendig. Det kan sannelig bli kostbare sekunder og minutter!

Bør et innreiseforbud komme?

Er der forskjell på farlige og fredelige muslimer? Svaret må bli et ubetinget og rungende NEI! Nå har vi som sagt sett et dusin tilfeller hvor naboene deres har stått frem og vært forbauset over hva deres egne gode naboer kunne gjøre. Dette kommer til å skje igjen – og igjen. Bare vent og se. Dere som bor i samme blokk som muslimer – eller i nærmeste nabolaget: Oppriktig talt – føler dere absolutt trygghet? Hvis dere svarer JA, – da er dere sannelig mer naive enn hva som burde være tillatt! Ingen vet hvilke drapsmaskiner som eventuelt kan finnes blant de nærmeste naboene.

Jeg er ingen tilhenger av Donald Trump, men jeg forstår nå enda bedre hvorfor han vil ha innreiseforbud fra muslimske land, hvilket han igjen etter London-aksjonen gjentok. Det spørs om ikke flere vestlige land burde følge opp dette – også Norge. I sin tid var det nazistene man fryktet. Så var det kommunistene, og nå med minst like god grunn – muslimene (islamistene) – som en slags femtekolonister i samfunnet. Man må huske på at deres lærebok, Koranen, tillater og oppfordrer til drap på «vantro» og jøder – det sier svært mye og gir meget god grunn til mistanke og frykt! Hva med en utvisningsaksjon av muslimer – tilbake til sine opprinnelige hjemland med tilbakevirkende kraft? Det skulle jeg – og mange med meg – støttet helhjertet! Og dette har som tidligere nevnt ikke noe med rasisme å gjøre – islam er ikke en rase men en djevelsk «religion». Nå må norske politikere etter hvert våkne til virkeligheten anno 2017 også når det gjelder bevæpnet politi!