Folk er misfornøyd med banken, hva med deg?

Publisert 21.9.2023
Foto: Colourbox

Er Du fornøyd med banken din? Nå er det nå slik at «alle» skal være sin egen «banksjef», altså styre alt hjemmefra uansett hvordan man gjør det. Noen banker holder «dag-stengt» fordi man ikke «ønsker» kundene inn i banken, men kan ha times-åpent en tid på dagen. Hvorfor har det blitt sånn tro?

Skjønner ikke bankfunksjonærene at der finnes mennesker som kan ha et behov for å snakke med sin bank-rådgiver, mennesker med ditto handicap, herunder svaksynte, ikke datainteresserte, og andre som kan trenge en prat, herunder våre nye landsmenn som kanskje ønsker en kontakt for noe informasjon direkte fra en kunderådgiver?

Så har man en del eldre som ikke er så begeistret for dagens nyvinninger og som kanskje trenger en liten «håndstrekning» innimellom. Mange er nå ikke helt fornøyde med banken sin og da tenker vel noen at da bytter man bare bank. Er det like lett for alle? Jeg tror nok ikke helt på den selv om noen muligheter ligger der. Så har man de som ikke tør å ta i dette via internett, selv om man har dette i eget hus.

Hvor mange opplever at man får tilsendt tilbud om lån, kredittkort etc via egen data? Hos noen ramler dette inn flere ganger om dagen, og irritasjonen høynes om dette tøvet man helst ikke vil ha? Hva gjør man da, jo IGNORERER dette idiotiet , åpner dem ikke heller. Men at det er noe irriterende med en bank som det stadig blir vanskeligere å få kontakt med sin kunderådgiver må man nok bare innrømme selv om du har store eller mindre lån å «behandle».

Så kan man se i rak motsetning til denne Sindre Finnes som «finnes på» å satse store summer på aksjer mens han sitter på hjemmekontor, og kona aner visstnok ingenting slik at han lurer henne trill rundt og som kan koste henne karieren. Var han da meget lei politikken generelt eller skulle han bare prøve å bli rik i en fei? Tenk å glemme at dette ikke var lov.

Hva hadde skjedd om en annen person lånte i banken noen kroner og gjorde det samme? Hvem ville da springe skoene av seg for å varsle skattemyndighetene slik at en «straffeskatt» ble en til del? Hvem ville le høyt tilbake til kontoret å si at «der fikk vi inn den skatten»? Tjente man mye da tro? Men slipper Sindre denne? Vil Kona bli sittende som partileder? Det gjenstår å se.

Ellinor Nerbø