Folket skal bestemme

Publisert 10.5.2021
Foto: Sfm.no
Kilde: Demokratene

Demokratene i Vestland støtter folket i Sogn Fjordane og vil ha en bindende folkeavstemning om tvangssammenslåingen. Styret i Demokratene Vetland har med stor uro fulgt med på den tvangssammenslåingen av fylker og kommuner som den borgerlige regjering har gjennomført mot sitt eget folk. I vårt eget fylke Vestland ser vi at opp mot 70 prosent av innbyggerne i gamle Sogn og Fjordane vil ha fylket tilbake.

Demokratene i Vestland støtter folket i Sogn Fjordane og vil ha en bindende folkeavstemning om saken. Vidar Kleppe som er 2. stortingskandidat for Demokratene Vestland støtter fylkesstyre. Han går enda lenger og sier; » Når Demokratene kommer inn på Stortinget til høsten vil vi i løpet av de 100 første dagene foreslå folkeavstemninger i alle fylker og kommuner som har blitt tvangs-sammenslått. En slik tvangspolitikk som er blitt ført er en hån mot folket og fører til berettiget politikerforakt.

Vi forstår meget godt at folk i vakre Sogn og Fjordane vil ha tilbake sitt hjemfylke det handler om identitet. Dette gjelder også Troms – Finnmark og ikke minst monster fylket Viken. Demokratene Vestland vil gjøre kravet om bindende folkeavstemning og oppløsning av tvangssammenslåingen av Sogn og Fjordane til en prioritert sak i valgkampen.