Forslag om nye beboere til Bjørnøya

Publisert 10.9.2018
Av Terje Haugom
Foto: Wikimedia

Riksadvokaten har sett seg lei på gjengene som herjer på Oslos østkant. Han vil ha strengere straffer for disse utskuddene, som skyter på hverandre, knuser butikkvinduer, setter biler i brann – som sine svenske blodsbrødre har gjort til deres nye hobby.

Riksadvokaten bør ta hardt i! Slike tilstander kan vi ikke akseptere her i Norge! Og «forebyggende prat og snikk-snakk» biter ikke på disse etter hvert tykkhudede, barkede «tøffingene»! Hva med å opprette et ungdomsfengsel f.eks. på Bjørnøya – i beste Guantanamo-stil, med betjening fra Fremmedlegionen? 20 års ubetinget fengsel der for besittelse av våpen (skytevåpen, stikkvåpen, slagvåpen, el.sjokk osv.), 30 års fengsel for bruk av våpen som skader andre, minst 40 år for drap, 25 år for bilbrann, ruteknusing og annet hærverk. Ingen mulighet for prøveløslating! Knallhard disiplin i fengselet, og ingen mobiltelefon eller pc! Ukentlige sendinger fra Bjørnøya i norske TV som viser hvordan den slags pøbel får det, hvis de prøver seg! Til skrekk og advarsel!

Det må sterk lut til, for at slike villstyringer – som regel ungdom med inn-vandrerbakgrunn – skal forstå sitt eget beste, og vise takknemlighet for at de får bo og leve godt her i landet, i stedet for å tro at de fremdeles kan praktisere jungel-lover i vårt demokrati, som gir dem velferd fra dag 1.