Fortell folket sannheten!

Publisert 4.9.2020
Illustrasjonsfoto: Colourbox

For en tid siden ble det slått stort opp i mediene at Regjeringen etter en del påtrykk tok «hjem igjen» en IS-kvinne og hennes to barn, hvorav en liten gutt angivelig var alvorlig syk. Det norske folk spurte hva som feilet gutten, men det ble der lagt lokk på.  «Alle» vet jo i ettertid at Regjeringen Solberg ble lurt trill rundt i den saken. Gutten var ikke syk, og moren spilte Solberg & Co rett i senk.

Nå vil ikke representanter for Regjeringen høre snakk om denne saken,- fordi det egentlig er en skandale – og fordi både statsministeren, utenriksministeren og justisministeren ble lurt – av en IS-kvinne som visste å spille kortene sine «riktig»! Vi – det norske folk – forlanger nå å få vite den hele og fulle sannheten – innrømmelsen fra Regjeringen.  I motsatt fall har vi full rett til å vite hvilken sykdom som angivelig feilet den nevnte gutten!

Solberg-regjeringen trenger ikke å være flau – den har mer enn nok å være flau over for lengst også på andre områder de siste årene! Både statsministeren selv og andre statsråder har ved flere anledninger blitt spurt om svar/kommentarer her i Samfunnsmagasinet, men de er alltid uteblitt.  Vi vet at dere leser denne nettavisen, så å la være å svare er bare en bekreftelse på den tradisjonelle Høyre-arrogansen her også!

Wilfred Høsteland