Fosilbil forbud etter 2025?

Publisert 19.2.2024
Illustrasjonsfoto: Colourbox

Heidi Sørensen sier: «- Hvis noen kjører diesel eller bensinbiler etter 2025 skal disse betale like mye som tungtrafikken gjennom bomstasjonene- en tredobling. Det skal svi å trosse forbudet mot diesel/bensinbiler etter 2025», sitat slutt i.flg Nettavisen Document. Altså da vil det si at de som har en fossil bil skal kreves for å bruke den (?), samtidig skal de da straffes for å kjøre gjennom en bomstasjon eller ti?

Sannelig vil det da bli satt en «effektiv stopper» for turismen og norske ferierende som vil se sitt eget land, og som har sine feriesteder et stykke unna hjemmet sin inngangsdør? Altså, da straffer man de som har fritidsboliger et stykke unna der man bor daglig? Går ikke det ut over noen? Eller skal man da tvinges til å kjøpe en el-bil til hverdags som kun kan brukes på sommerhalvåret når disse ikke tåler den norske kulden? Står fast i tre cm med snø, og hva da med el-busser som står fast i by-bildet på vinteren?

Denne vinteren har vel for alvor vist hvordan kollektivtransporten hadde store vanskeligheter for de folk som skulle på jobb og hvor de som bruker et kontor for sin lønn, måtte ty til hjemmekontor? Hva da med lærere som skal til en skole, eller andre som ikke bruker data i jobben? En lærer kan ha «hjemmeundervisning «, men er dette kontrollerbart nok overfor elever? Her ser man at denne Heidi tenker med langt annet enn hodet sitt!  I det hodet der ser man at hun er temmelig bortreist og korttenkt !! Tenker hun som Klaus…»-you own nothing and be happy»? NWO-generalen i WEF?

Ellinor Nerbø