Fra Ellinors sylskarpe penn

Publisert 30.1.2019
Foto: Colourbox

Nå bestemmes også matinntaket?

Nå er det «bare» 14 gram med kjøtt og kun 2 egg man får spise pr. dag, samt at man nesten skal bli «gress-spisende» individ? Dette snakker man at skal være «bærekraftig». Som jeg tenkte, nå skal altså myndighetene bestemme hva vi skal spise og leve på. Jeg ville aldri kjøpt importert kjøtt når man ikke vet bakgrunnen til det som importeres. Det hjelper ikke hva mattilsynet ville mene. Er det miljøhysterikerne som skal bestemme hva vi skal spise, blir det neste at vi skal bli drøvtyggere?

Sett MDG-erne ut på beite sammen med ulv og jerv og helst i en innhegning, å la dem bli der til det vokser mose på ryggen. Det er nok som jeg sa, de klarer ikke å melke en ku og ei heller sette noen poteter, og langt mindre ta opp det som dette ville gi i «avkastning». Såpass skjønner de ikke. I deres syn så kommer alt av mat fra butikken, mer vet de ikke, produksjon og dyrehold er totalt fraværende. Eller rettere sagt, de orker ikke lære det heller.

Lysbakken – igjen

I Nyhetskanalen til Tv2 (lørdag 19/1/2019), ble dette sagt av Audun Lysbakken. Selv om jeg stod på kjøkkenet, og jeg hørte med ett halvt øre, så fattet jeg at dette også hadde med innvandring å gjøre, og at det finnes noen som har litt å «skryte av». Dette handlet også om alle de som nå har meldt seg inn i SV. Å da sette seg «til doms over» hva det nå handlet om, så forstod jeg at noe av dette handlet om menneskers innkomme og da sa jeg: «Sjalusien kjenner ingen grenser for mennesker i SV».

Altså om noen har eiendeler med verdi eller noen kroner i banken, så hørtes det ut som om Lysbakken ønsket å få kloa i noe av dette i skatt? Det å «sette seg til doms over» what ever”, må vel han være den siste som åpner munnen om, han som ikke gjorde det han burde som statsråd! Lukk munnen din du Audun.

8 tusen løgner

Dette er Trumps løgner siden han tiltrådte som USAs president. Altså ca. femten pr dag bare i fjor ifølge TV2-nyhetskanalen. Man blir litt betenkt når man får vite hva denne «klumpen av en president», når han klarer å få folk til å tro på løgnene hans. Ikke nok med det, han har straffedømte i sin stab, hele syv stk.

Hva er det som skjer i dagens verden når folk går god for sånt? I tillegg så har han statlige andre ansatte som heller ikke får lønn for jobben de gjør for «staten USA»?? Det er helt utrolig at dette går an. Hvor lenge blir det før vi her på berget får oppleve det samme? Sikkert ikke så lenge til. Hvem er mest angripelig i så måte om det da ikke er de med trygd? Det heller skulle ikke forundre meg mye. Vi hermer jo etter USA i ett og alt.

Ellinor Nerbø