Fra Ellinors sylskarpe penn

Publisert 25.3.2018
  
Av Ellinor Nerbø
Foto: Colourbox
 
Medieoppstyret omkring Listhaug

Blir de etablerte media snart lei oppstyret omkring Listhaug? Når selv TV2 må bruke en hel lørdag å diskutere i reprise til stadighet om denne Listhaugsaken, så kan ikke TV2 ha så særlig mye å fare med i sitt nyhetsbilde. Her skal Sylvi Listhaug granskes i alle retninger nær sagt innenfra og ut. Dette får ikke like stor omtale hva gjelder Jonas Gahr Støre. Kjært barn har flere navn sies det, og det har dette sannelig vist når man ser omtale av de begge to.

Alt dette er vel strengt tatt venstresiden som har skapt, eller tar jeg feil? Jeg vil tro at dette viser at venstresiden har panikk for at de mistet makten da Høyre gikk i samarbeid med FRP da valget var over. Det er ingen som sier at det var feil, det ser det ut for at bare Støre mener, men er avhengig av å få med seg noen medspillere for å lage dette opptrinnet som var skyld i at Listhaug gikk. Det er nok av en viss sannsynlighet at Støre så for seg en statsministerpost på bekostning av Solberg?

Hvorfor skulle han ellers ta en samrøre med Rødt og KRF og noen til, for å få bruke Listhaug for det denne «fjesbokartikkelen» var verd for nettopp Arbeiderpartiet? Hvem har han i stillhet lovet noen poster om han fikk dette i boks? Hvem vet egentlig det? Konspirasjonsteori eller ikke? Et mantra er ikke å se utenfor, at Støre ville bruke alt for å oppnå suverenitet. En mer sleip måte å oppnå en fordel på, skal man vel lete lenge etter for å se utenfor et valg.

Og vipps så var ACER i boks

Nå kan vi her i isødet i Nord bare belage oss på minst 10% høyere regning på strømforbruket når de får alt på plass. Nå dette, og så kommer de nye strømmålerne. Her gjelder det å ikke skru på varmen, men heller ta på seg ett sett ekstra med jeans(ett nr større en vanlig) pluss en ullstrømpebukse og en ullgenser ekstra, for at ikke strømregningen skal bli altfor høy trass økning i prisen.

Vi har jo ikke 12 grader varmt på vinter vi, men det forstår de ikke et godt stykke sør for Sveits. Snakk om landssvikere som det ble stemt på!! En av de største er nok Jonas Gahr Støre som trosset svært mange av sine egne. Håper at dette går kraftig ut over AP, og på en måte som vil tilsi at han har mistet så mye tillit at han blir kastet som partileder, det blir vel fortjent!