Fra Ellinors sylskarpe penn

Publisert 14.4.2020
Foto: Colourbox

Barnevernets utnyttelse av ”Korona-krisen”

Å høre på, og å lese i ditto MSM-aviser om barn i påstått utsatte familier, er som å høre på en bestilt barnevernskrise midt i denne tiden vi nå lever i et krevende tidsperspektiv i. Ingen hadde nok forestillet seg at noen skulle få flere problemer å stri med i tillegg til at mange måtte ty til hjemmekontor for dem som kunne det for å få hverdagens inntekter til å gå rundt der dette gikk/går an. Så har man alle dem som havnet i ledighets-køer og det i seg selv er vanskelig nok om man ikke skal havne i en barnevernssak i tillegg??

Hvorfor skal våre myndigheter utnytte enhver situasjon som landet havner opp i til å skape mer vansker for folk enn nødvendig?? Hvorfor tror man nå at det jeg har skreket meg hes på om at man bør bruke de midler som finnes for å heller sette færre barn til denne grusomme verden som norsk barnevern er gjenstand for å skape for folk?? I en slik tid som Norge nå legger opp til så er det åpenbart at angrepiller er et vidunderlig middel til å sikre at man ikke havner i «barnevernsuløkka» som man sa det i gamle dager, selv om man vet at andre midler også er mulig å bruke, men dette som en tilleggssikkerhet og DA blir det langt færre for dette hysteriet å innhente til venner og bekjente i en handelsindustri som man nå ser er en voksende bedrift, og omsetningsrekorder i utbytter på, ved bruk av andres barn som en handelsvare!!

Det er litt merkelig at man hører barneombudet uttale seg som om hun er et ekko av Kari Killen!! Barna er kommunens eiendom slik en fra en norsk kommune innen barnevernet sa en gang…altså man bør få langt færre barn slim at de store ikke får noen til å ivareta dem når de måtte trenge det, når deres tid kommer og de må sitte i sengen med bleier og uten fast nok føde nok gjennom døgnet….fælt å si det men man kan saktens mene det!! For disse er nok en kopp vann tre ganger daglig mer enn nok!

Frykt for stigmatisering

I frykt for barnevernets stigmatisering som er ganske så reell så kan man forstå at både politikere tenker stigma som at andre gjør det. kan det ha seg da at politikerne VET at folk stigmatiseres og er fullt klar over den tankegangen som vises i praksis?? Altså når en tidligere statsråd i dette «stigmaet» innrømmer redsel for dette, så sier det jo at man har innrømt at stigmatisering av foreldre og barn er til stede?? Hvorfor fortsetter man da i samme trend?? Jo svaret må nok bli at her er barna en inntektskilde man ikke for alt i verden må fri seg fra??

Barna skal altså i denne korona-krisen brukes for alt de er verd så lenge samfunnet ligger nede for telling og de fleste må være hjemmearbeidende og derav mene at barna får dårligere omsorg når foreldrene er hjemmeværende ut fra arbeidssituasjonen for å hindre et meget smittsomt virus i spre seg mer enn nødvendig?? Altså skal dette viruset være hovedårsaken til at barn skal være mer utsatt nå enn ellers??

Det er ikke måte på hva spekulatoren hos enkelte i barnevern og hos barneombud klarer å klekke ut som følge av at landet er i en karantenekrise og hvor man ser utsikter til massehentinger av barn som man mener kan ha det verre i dag enn i går? Dette viser jo nå i klartekst at handelsindustrien hva omhandler dette er høyst oppegående selv om resten av Norge har stoppet opp. Hvem skal så være de som skal få muligheter til noen millioner av resten av pensjonsfondet for å tappe den siste rest Norge har igjen?? Før det blir helt tomt….

Ellinor Nerbø