Fra Ellinors sylskarpe penn

Publisert 7.9.2020

SIAN og demonstrasjoner

I sommer fulgte jeg med i nyhetsbildet fra sommerhuset, i direkte-sendinger via TV2 fra disse demonstrasjonene eller hva man vil kalle de arrangementene. Det som jeg spesielt la merke til var de som «mot-demonstrerte» og den oppførselen disse utøvde. Det virker mer provoserende enn selve SIAN sin markering. Mer ufin oppførsel blant mennesker i Norge skal man nok lete litt for å finne blant etniske norske, selv om noen individer av den art heller ikke har .

For å si hva jeg mener så har ikke KORANEN noe i Norge å gjøre, og at denne i enkelt-tilfeller blir brent er bare helt på sin plass. Eller at man river den i stykker. Det støtter jeg fullt ut! Jeg kan ikke fordra at en bok i terror skal få så stor innpass i landet NORGE er over all min forstand! Det er helt utrolig at man i tv-en skal få se folk som er helt idioter i skallen. Det er nesten synd å si det, men Islam burde bli forbudt når man ser at vettet forsvinner jo mer enkelte leser i denne boken- nei en oppskrift i terror.

Bør Frimureriet forbys?

For å si det slik- I am back- etter årets sommerferie på hytta som en frimurer jeg har i slekta nå gjør sitt aller beste for frata meg min arvede rett etter min mor i et arveoppgjør hvor jeg, og to til satt i 37 år med et sameierskap som jeg fikk advokathjelp til å oppløse og hvor en arvesak til først da kom inn i vår sak, etter noen meninger fra en frimurer vi har i slekta. Denne tok naboeiendommen ved siden av vår, ved en tvangsdrivelse, og skjøv sin søster ut på sidelinjen-før jeg overttok vår ved å løse opp vårt sameie ved tvang.

Da denne frimureren fikk med seg at jeg etter avhendingsloven i dette sameiet som ingen av de andre i min sak var villige til vedlikehold som jeg hadde stått for i flere ti-år uten kompensasjon av noe slag, så finner denne frimureren ut at så lenge våre bestefedre begge har vært eiere av den jeg overtok og hvor hans bestefar solgte vår fra seg en gang i tiden til sin bror, min bestefar i 1930, og hans bestefar hadde forkjøpsrett til men aldri brukte denne retten da denne selv dør i 1943, altså når en forkjøpsrett varer i max. 50 år og frimureren på overtid i over førti år i ettertid NÅ krever sin bestefars forkjøpsrett tilbakeført til seg.. samme år som jeg overtar etter mine besteforeldre, så setter frimureren i slekta himmel og jord i bevegelse for å skulle tiltvinge seg denne rette uten lovlig hjemmel for det!!

Da jeg første gangen ved advokathjelp fikk stoppet individet-om jeg skal kalle en frimurer for et individ- så kommer han også nå seks år etter tilbake med samme kravet under forutsetning at «grunnboken er feil»..eller innehar feil både før krigen og etter. Denne fysaken av et u-menneske har altså atter en gang gjort seg skyldig i det jeg kan karakterisere som svindelforsøk ved å kreve at selv Kartverket skal gi ham medhold for å få en forkjøpsrett på en eiendom tilhørende hans bestefars bror som jeg har arverett til etter min mor!!

Altså frimurere eier ikke noen form for skam i livet??? Det er nesten som jeg sammeligner denne idioten å lide av ikke bare stormannsgalskap, men også viser en eiersykementalitet som svært få opplever. Som det ikke er nok så vandrer han rundt og forteller at han er eier av flere eiendommer han ikke har noen som helst eierstrukturer til!! Altså han opptrer som en stormåke som skriker..SKAL HA.SKAL HA….. Jeg har ikke til hensikt å la dette passere… Frimurere og deres lugubre ritualer…dette MÅ FORBYS!!!! Det får ikke hjelpe at denne tullingen er min tremenning!!