Fra Ellinors sylskarpe penn

Publisert 16.10.2020
Foto: Colourbox

Barnevern og maktmisbruk

Det norske barnevernet har lagt seg på en linje hvor man bevisst bruker alt de kan få tak i, om enn uten skrupler, og enten dette er en sannhet eller en tilslørt løgn som man som institusjon i samfunnet finner på selv. Alt for egen vinnings skyld. Barnet og familien driter de en lang marsj i. De har sin agenda koste hva det koste vil, selv om liv går tapt. Flere og flere vet at norsk barnevern har liv på sin samvittighet som de lett feier under teppet og har ikke tanke for hvordan man støvsuger dette teppet, men lar skitten ligge der den ligger.

Vi som har lang fartstid i å se hva disse statens apostler(satans apostler) driver med vet akkurat hva de både tenker og gjør. De legger seg ut med hvem som helst og enser ikke at de bør finne en skammekrok- men de vet nok ikke hvordan de bør plasseres der. Kanskje skulle en god gammeldags gapestokk være tingen å plassere disse elementene i på åpen gate slik at hvem som helst kunne se hvem disse er og la de stå der til spott og spe? Kanskje noen skulle finne på å ta en film av deres utsvevende liv å legge denne ut i sosiale medier? Hvordan ville disse elementer reagere da? Et ragnarok ville nok bli resultatet?

Har de rablet helt for enkelte?

Nå har det fremkommet at FHI-ansatte (FHI-topper) har fått drapstrusler. Man blir bare matt av mindre i denne pandemien som Kina står bak slik noen hevder, og er det så langt fra sannheten tro? Man skulle nok ikke vert så snar til å lette på restriksjoner i sommer, men man skjønner også at man var i konkurs-modus som man ville stoppe, og lot nesten alle reise dit man hadde lyst til. Noen i det sentrale østland hadde en fobi mot restriksjoner og reiste over grensen til Sverige på «Harrytur» uten å tenke konsekvenser av dette.

Verst er det i Oslo, der folk ikke har skjønt alvoret og fester av vill fantasi, og noen har ikke vett nok, dette gjelde en del innvandrere som løper rundt i ørska…er de ruset? Man kan så spørre når man ser at smitten øker sterkt noen steder. Når så FHI anmoder å ta det rolig så gjør folk det stikk motsatte… Man må vel da kunne spørre om vett og forstand har forlatt hjernen?? Alle som ser smitte-kartet på tv ser jo hvor rødfargen er sterkest…det er i Østlandsområdet og tvers over til Vestland Fylke..Resten er moderat, og det rosa i bildet har man svært lite smitte, og da har noen den tendensen at man tar sjanser.. det er trist at FHI skal få slike trusler mot seg når man prøver å få folk til å skjønne at lover som er der skal holdes. Hjelpe meg, nå må folk VÅKNE!!

Trontaledebatten

Nå er sirkuset i gang igjen, og alle partiene overbyr hverandre om hvordan de skal gjøre alt så mye bedre enn i fjor. Det er nesten som man sitter på sidelinjen ved en barnehage og hører følgende: «- MIN pappa tjene met enn din så!». Altså alle skal gi men sier ingenting om hvordan man skal ta tilbake det man gir på andre måter. Det er nesten som man ser at Arbeiderpartiet har startet valgkampen og det midt i en trontaledebatt om hvem som skal tilby mest for de som har mindre. Trygder var ett av temaene og AP kom med lovnader de i alle fall ikke komme til å greie å holde. Heller ikke FrP da Siv tok ordet. Hvordan valgkampen vil arte seg ser man nå konturene av, det blir hestehandling på øverste hylle. Men hesten er død, altså daukjøtt til billigsalg? Hørte at AP ville starte med et tillegg på fire tusen som en start. Det er nesten som om de har tenkt å leke julenisse. Dom også frontet avkortningen som i dag er på 10% av grunnbeløpet for gifte og samboende både yngre og eldre trygdede. Her lukter man svidd flesk lang vei!!

Ellinor Nerbø