Fra Ellinors sylskarpe penn

Publisert 17.3.2022
Foto: Colourbox

Bensinprisene

NRK melder om at prisnivået på drivstoff kan komme til å doble seg før ferien. Da kan man vel spørre seg hvordan det da går med folk som skal feriere i Norge? Man får vel bare stålsette seg og spare det man klarer, for å kunne se andre steder av landet enn hva man har sett denne harde vinteren. Det får bære eller briste…på ranchen skal jeg uansett. Dette skal ikke hindre meg om ikke andre mer uroligere ting skjer. Mat har man enda så noen sult er ikke i kjømda den nærmeste tiden, men hva som venter rundt neste sving vet man aldri. Men å lese at drivstoff blir så skyhøyt er jo rene galemathias, skjerp deg Støre!!

Er Putin paranoid?

Det har den siste uken i alle fall blitt diskutert att og frem om Putin kan ha en psykisk lidelse av ett eller annet slag. Jeg har ment siden starten av krigen, hva omhandler formålet hans med den, at man måtte ha med en psykisk ubalansert mann å gjøre. Nå når selv militære mannskaper høyt i kurs mener det samme eller antyder dette, da må man vel bare kunne si at man hadde rett i sine antagelser.

Når man går inn for å drepe nyfødte i sykehus, barnehager, teatre, hjemme i private boliger/ høyblokker, skoler, i rømningssituasjoner, da har man gjort seg skyldig i krigsforbrytelser. Man kan vel også si at dette da dreier seg om ren krigsterrorisme. Denne mannen MÅ stoppes med alle midler før han klikker fullstendig i troen på at hele verden er hans. Han har jo fått tilnavnet Vladolf Putler, og det er det nok en grunn til. Når han i tillegg går mot egen befolkning om de ikke «gjør som far sier», da er man vel helt sikker på at svært mye er galt under håret han har igjen oppå topplokket. Mange sier og mener mye om skrotten, men det jeg ville sagt hva jeg mener, egner seg nok heller ikke på trykk kan jeg ane.

Ellinor Nerbø