Fra Ellinors sylskarpe penn!

Publisert 22.10.2018
Foto: Colourbox

Finansministerens peis og bad

Når man eier en hytte og ønsker å leie denne ut selv om den er av det nøkterne slaget, så vet nok de fleste, selv Andresen som leide ut denne hytten til Siv Jensen, at alt man leier ut skal være sikkert å leie ut, både for egen del som utleier og for den som leier enten demme sitter i politikken, er finansminister eller partileder. Jeg sier ikke dette for å ta Siv i forsvar, for hun har sikker nok penger til selv å kjøpe seg den hytten hun selv kunne ønske seg, men her har hun inngått en leiekontrakt vil jeg tro, og da er det vel naturlig at det hun leier skal være brannsikker nok å oppholde seg i. At folk skal legge seg opp i at hun har «fått» et nytt bad og peis har vel ikke noe med hennes økonomi å gjøre?? det er nok flere som selv eier hytter eller landsteder her eller der og sågar eiendom i utlandet fra samme parti, men hva har så det med saken å gjøre, og Er det noe å skrive «hjem om» i det hele tatt??? Ser dette slik at her får sjalusien fritt utløp??? Har ikke den «etablerte pressen» annet å bedrive???

KrF og Resett’s leserskare

Er det virkelig mulig det man ser i nyhetsbildet på våre nasjonale tv-stasjoner?? Man mener altså at de som leser Resett, og noen av de som kommenterer som har meldt seg inn i KRF er eller ikke er «reell nok»?? Hvem vet med sikkerhet hva som er årsaken til «innmeldelser»?? Selv om det heller ikke er umulig at dette er en slags «protest» eller om noen kan ha «ærlige hensikter» er ikke godt å si.Det kan like gjerne være at noen prøver å kvele partiet, som om noen vil hente gehør for noen meninger. Jeg er selv innom Resett på samme måte som jeg er innom andre aviser, store som små for å se hvem som har hva på «tapetet», men ingen slår Samfunnsmagasinet. De «etablerte» har store vansker med å ta inn innlegg som kritiserer statlige organer, mens andre ser dette annerledes. Man skal ha en «fri presse» heter det, men det er så langt fra sannheten som man klarer å komme. At noen som prøver seg som «kronikkører» eller samfunnsdebattanter og kanskje «skyter litt fra hofta» innimellom passerer ikke gjennom nåløyet, det er ikke «politisk korrekt nok?? Men likevel, det blir spennende å se hva og hvor veien i KRF går??

NAF krever bompengeregnskap

Dette var jammen meg på tide!! Pengetrafikken fra bedrifter og privatbilister til statskassen er overhengende stor og dette kan man vel kalle for lomme-tyveri-penger til gangs!! At nå NAF ser ut til å reagere er vel litt i seneste laget, men bedre sent enn aldri. Hvorfor kunne ikke FRP komme på dette da de satt i opposisjon?? Kan svaret på det være at de hadde en liten mistanke om at de kunne komme i posisjon og av den grunn lot være? Ingen umulig tanke det der….men det er en ting jeg har tenkt på… Hvorfor skal vi ha oppgraderte veier og nye veier fra et opprettet eget selskap for veibygging når ingen snart har råd til å bruke dem?? Det vil gjelde alle biltyper med eller uten strømlading?? Sann mine ord, det vil ikke gå så lenge til før enn når el-bilene også får bomavgift, så vil disse på sikt også øke prismessig?? Hvem får da råd til å bruke bilen som de aller fleste er avhengige av?? Vi kjører rundt som statlige sparebøsser til statens store glede….

Ellinor Nerbø