FrP og KrF sitt sanne ansikt!

Publisert 13.3.2019. Oppdatert 17.3.2019.
Illus.foto: Colourbox

”Uskyldige vergeløse barn, som kan lide sultedøden eller forsvinne, bekymrer ikke dette partiets ledelse eller tilhengere”. Foreldrene til disse barna, har seg selv å takke. De har tatt sitt valg, og får stå på det. Barna er deres ansvar, ikke den norske stat.

Ledende FrP politikere hevder at disse barna er en fare for landets sikkerhet. Og jeg som trodde at barnet var et lands fremtid. Vi må føde flere barn sa Erna, fra stortingets talerstol. Ja – det er det nok ingen uenighet om. Så disse Syria – barna er alt fødd – Erna. Så du for få ut fingeren og se å få hentet de hjem.

Det sies at de til og med er norske, og må få mulighet til å bli oppdratt til norske borgere. Det er blitt påfallende stilt rundt KrF for tiden. Rabalderet la seg ganske så fort, men, som forventet. Ropstad og Bollestad boller seg nå i hvert sitt departement, og det var vel også siktemålet.

Jeg undres på hva de tenker når de sitter aksel til aksel med et parti, som kjemper en innbitt kamp mot å hjelpe og ta vare på disse Syria -barns skjebne. Har KrF glemt, ”La de små barn komme til meg” – oss. Familie og barnepartiet KrF, hvor befinner deres stemme seg?

Kan dere i KrF, ved å gi 80 kroner i måneden til barnetrygden, – toe deres hender, og lukke øynene for disse barna i Syria. Eller er det nå gått opp for dere at dette er prisen dere må betale for taburetten til Ropstad og Bollestad. I likhet med Is – krigerne har KrF også gjort sine valg, og må selvfølgelig stå på det.

Per H. Midtgaard