Fritidsbåter og miljø-hysterikere

Publisert 11.4.2021
Foto: Sfm.no

At MDG er hysteriske på bilparken som ruller på fossilt drivstoff, det vet vi fra før, men hva med alle fritidsbåter som ligger i store båthavner som også bruker fossilt drivstoff, herunder båter med påhengsmotorer?? Dette utgjør flere hundretusener av dem i Norge. Hvor vil MDG gjøre av disse om de også skal forbys brukt??

MDG sine frontfigurer er ikke annet enn tankeløse fjortiser som tror de redder verden med sine fjottet påfunn.. Kan det være slik at d har aksjer i dette «grønne skiftet» slik at d skal sire seg god avkastning på at folk lures trill rundt?? Jeg skrev et innlegg om norsk strømtilførsel, og hva som kan skje om dette skulle klappe sammen?? Det er et spørsmål som MDG aldri enser en eneste tanke? Hva om det rammer akkurat dem selv?? Tenker at da får pipen en annen lyd. Ikke har de en ovn for å varme seg på, for gass skal ikke brukes, hva skal de erstatte det med??

Fyringsovn skal de heller ikke ha slik at d får kokt linsesuppen sin heller. Altså tygge på tørr skorpe til frokost eller hva?? Syns jeg ser Lan Berg og hennes kompanjonger på «rekkesykkel» til «årets landsmøte på Lillehammer i en gitt situasjon opp Gudbrandsdalen. Man kan saktens le nå, men jeg ser alvoret i det der. Jøsses for noen fantasifigurer!!

Ellinor Nerbø