FrP elsker dessverre høye strømpriser og Acer

Publisert 12.9.2021
Foto: Colourbox (Innfelt privat).

Fakta: For Fremskrittspartiets daværende olje- og energiminister Tord Lien sa i 2013, at han ønsket høyere strømpris. Og på dette punktet lyktes FrP i regjering – Tord Lien var lei lav strømpris. FrP meldte også Norge inn i Acer og Siv Jensen økte elavgiften med 50 hele prosent.

Det er viktig å ha dette med seg når Norge i morgen skal avgjøre stortingets sammensetning i morgen. Og da har jeg ikke nevnt et ord om at FrP hvert år i regjering, satt ny norgesrekord i bompenger, kuttet i AAP og økte egenandeler for syke.

Gjennom samtaler, mailer, telefoner og møter med “grasrota” har jeg fått bekreftet at det norske folk ønsker og trenger et antiglobalistisk politisk parti som Demokratene – som alltid setter det norske folk og Norge først i alt vi gjør politisk.

Et klart alternativ til de etablerte globalistiske stortingspartiene i viktige saker som eksempelvis: Rettferdig fordeling, innvandring, pensjoner, åpenhet, korrupsjon, bompenger, EØS og Schengen, Acer, migrasjonsavtalen, barnevern, kreftmedisin, arbeidsinnvandring, dyrevern, tannhelse, trygghet og norske tradisjoner.

Alt dette gjør meg overbevist om at Demokratene kan bli valgets store overraskelse når stemmene telles opp på i morgen. Ja, og her har alle vi Demokrater en viktig jobb å gjøre, for å få frem vår politikk og nye politiske løsninger som vil gi mer rettferdighet og et tryggere Norge ved alltid å sette Norge først.

Ta et fremtidsrettet og klokt valg i morgen ved å gi din stemme til Demokratene, som på mange meningsmålinger ligger inne på stortinget. Godt valg stem Demokratene – Norge først!

Vidar Kleppe
Stortingskandidat for Demokratene