Fy og Vy!

Publisert 15.3.2019
Foto: Sfm.no/Wikipedia (Innfelt)

Det er ikke så mange år siden at daværende samferdselsminister fra FrP ble spurt om konkurranseutsettingen av NSB var første trinn i en prosess for å slakte NSB. Svaret hans var et klart NEI! Han visste nok bedre – og løy følgelig bevisst til intervjueren og det norske folk! Solberg-regjeringen gir bort vårt arvesølv i tur og orden.

Alt som smaker av «Stat» skal tydeligvis bort – se også på navneforandringen for Statoil som også fikk et tullete og intetsigende navn Equinor. Vår vannkraft står også på raseringens venteliste – og mye annet. Det er bare å følge med hva de neste syke ideene fra regjeringen medfører. Regjeringen skulle i begynnelsen – angivelig – rasjonalisere byråkratiet her i landet, noe som har resultert i enda flere offentlig ansatte og mye mer sentralisering til store ulemper for distriktene.

Høyre har alltid kritisert andre regjeringer for skatte- og avgifts-galoppen. Nå har Høyre og FrP – med Venstre og KrF på slep – tvert i mot tatt opp arven etter Arbeiderpartiet ved å stadig finne på nye og idiotiske og dels ødeleggende skatter og avgifter. Det er nok de store skattereduksjonene til de rike som slik skal tas inn igjen – ved å melke dem som har minst enda mer. Tradisjonell Høyre-politikk!

FrP lovet dyrt og hellig at når de kom i regjering skulle alle bompengestasjoner bort. Alle vet at der har aldri kommet til så mange slike som etter at FrP kom i regjering! Taxi-næringen står snart for tur til å bli en legalisert pirat-bransje hvor enhver bileier skal kunne få kjøre taxi med det store ansvar det medfører. Men denne affæren kan enda stoppes – forhåpentligvis.

Jeg ser frem til den dagen regjeringen Solberg og dens mange løgner-statsråder kastes. En verre og mer ødeleggende regjering for landet vårt har vi aldri hatt – i hvert fall ikke siden 2. verdenskrig. Solberg-regjeringen setter nok spor etter seg – blodspor! Nå har ansvarsløse og arrogante amatører styrt Norge mer enn lenge nok!

Wilfred Høsteland