Gir Ukraina skylden for økte priser på strøm og drivstoff

Publisert 4.3.2022
Foto: Colourbox

Dette er plyndring! Nå er det krigen i Ukraina som får æren for et gigantisk prishopp på strøm og drivstoff! Prisene vi må betale i Norge behøver slett ikke påvirkes av dette. Vi produserer diesel og bensin selv, og vann- og vindkraft til eget bruk har vi egentlig nok av. Og – vi er ikke et EU-land.

Steng kablene som fører vår rene energi ut av landet, og la norsk el-kraft gi lys og varme til norske hjem og bedrifter. Til 37 øre kWh – som før. Selg gjerne olje og gass til verden utenfor til dagens blodpriser, – men la norske borgere ved norske pumper få fylle tanken for max. 12 kr pr. liter!

Det Den norske stat ved Regjeringen driver med nå, er plyndring av det norske folk! Vår vannkraft og vår olje er nordmenns eiendom. Glem ikke det, dere som tjener milliarder pga. «situasjonen på verdensmarkedet»! Det fryktelige som skjer i Ukraina behøver nødvendigvis ikke påvirke en god og fornuftig intern, norsk prispolitikk!

Terje Haugom, Demokratene.

Redaktørens merknad: Lystløgnerne i «løgnens høyborg» (som ligger på Karl Johans gate i Oslo), fornekter seg ikke. Den hensynsløsheten vi nå får bevitne i «rettsstaten» (???) Norge, er bare helt sykt. Stortinget og regjeringen bryr seg åpenbart ikke om at de plyndrer folk flest, til og med norsk industri og næringsliv. Hva sier den avgåtte statsministeren til dette da? Hun har jo selv vært med på å skape situasjonen som vi i dag sliter med her i landet. Red.