Globalismen og snik-EUismen må stoppes

Publisert 1.3.2021
Foto: Colourbox (Innfelt privat)

I et stortingsvalgår som i år er det viktig å minne det norske folk om følgende: På stadig flere områder viser Europa-monsteret EU at det har sine klør, fangarmer og tentakler langt innover Norges grenser, og helt inn i vår private økonomi. Med pålegg, instrukser, kontroller, regler for ditt, og for datt. Det er etter hvert bare ørsmå millimetere som skiller oss fra «fullverdig» medlemskap! I tillegg til dette er dessverre regjeringen og flertallet av norske stortingspolitikere globalister som ikke setter Norge først.

For å ha full kontroll med outsideren Norge har de utstyrt oss med EØS-avtalen, og Schengen-avtalen, som sikrer Norge vidåpne porter mot verden, på vei mot engelske tilstander, og den viktige posisjon som verdens sosialkontor nr. 1. EU bestemmer hvilken mat vi skal få spise, hvor den kommer fra, og hvem som skal holde kjeft om manglende kontroll av maten vår – fra en verden med resistente småkryp.

EU bestemmer også at norske biler skal kontrolleres slik og slik, at barnehage-barn må ha perle-grus overalt, så de ikke skal slå stumpen sin, hvordan regelverk og forvaltning skal drives, med EU-direktiv i bunkevis – som faktisk kan gjøre Eiffel-tårnet misunnelig.

Demokratene i Norge oppfordrer våre landsmenn til å arbeide for å ta igjen selvråde-retten, Norges suverenitet, og vise EU og andre overnasjonale organer at vi i Norge faktisk klarer å ta vare på oss selv som enn fri og selvstendig nasjon, som ikke lar seg styre i ett og alt av Brussel og andre stater som vil «melke» det norske folk og Norge for hundre vis av milliarder kroner årlig. Nok er nok og Demokratene har alltid sagt stopp!

Vidar Kleppe
Tidligere stortingsrepresentant og nå politisk nestleder i Demokratene