Ønsker alt godt i det nye året

Publisert 19.12.2023. Oppdatert 1.1.2024.
Foto: Privat.

Nå går det vanskelige året 2023 mot slutten – og det gir tid til ettertanke og refleksjoner om forbedringer og endringer i 2024, med dyrtid og de dramatiske økningene i levekostnadene for folk og næringsliv i den rike staten Norge. Jeg mener derfor bestemt at hvordan vi behandler hver andre – gir et godt svar på hvilke kvaliteter vi som medmennesker – og hvilke verdier nasjonen Norge skal bygges videre på i fremtiden. Dette er avgjørende og viktig for å få et tryggere og bedre Norge.

Faktum er at ensomhet blant nordmenn i rike Norge er et økende samfunnsproblem  som dessverre tar altfor mange menneskeliv i alle aldre og samfunnslag. Det er urovekkende og ingen god diagnose at spesielt så gjelder dette eldre mennesker – og mennesker med ulike sosiale utfordringer som bor hjemme alene.Vi må derfor alle som medmennesker i 2024, kunne bidra med litt mer av vår tid for å bekjempe ensomheten som allerede har tatt for mange menneskeliv i Norge. Jeg vil personlig i det nye året besøke og hjelpe enda flere mennesker som har det vanskelig – og er ensomme.

Et av mine andre mål og viktige ønsker for 2024, er at alle kreftsyke i Norge må gis en langt bedre oppfølging på alle nivåer dette inkluderer selvsagt gratis kreftmedisinen til alle kreftpasienter som virker, lindrer og redder liv. Dette har faktisk rike Norge penger til – om stortinget og regjeringen Støre ønsker det.

Jeg vil også benytte denne anledningen til å ønske alle en fredfull julehøytid – og alt godt i det nye året 2024.

Vidar Kleppe
Bystyrerepresentant for Kleppelista i Kristiansand