God sommer folkens

Publisert 15.6.2020
Foto:

Dette årets sommerferie blir langt annerledes enn hva de fleste forestilte seg . Svært mange hadde nok tenkt seg syden-ferier også dette året, men må nok se langt etter den, og må ta denne i Norge i stedet. Noen velger bobil…andre en båtferie. Noen blir pent nødt til å bruke bilen, telt, hengekøyer etc… Hva da med toalettforholdene???

Det skal finnes på markedet en stol som man kan klappe sammen og som kan «slås ut» og man kan finne tilbehør (poser) som passer for formålet som kan kastes der det hører hjemme…i et veitoalett når man treffer på sånt. Så forresten en reklame på en nettavis om dette. Når man ikke finner denne igjen , så kan man lage sin egen vri.. En gammel krakk, sag et hull i midten sånn passe stort og kjøp avfallsposer (Kinesiske, en passe straff for ulumskhetene) som man får kjøpe på Norgesgruppens matvarebutikker og vips man har løst problemet.HUSK å gjøre det du da er pliktig til når du skal kvitte deg med «etterlatenskapene».

Reiser du med telt er dette ingen problem om du bare er kreativ nok.. Det er som gubben sa det. «-Det er bedre å være rævalaus enn rådalaus». I alle fall i disse korona tider og på ferie, så kan man finne på ting som kan virke løsningsorientert bare man bruker spekulatoren. MEN husk brannfaren i skog og mark. Det er en svært viktig ting. God sommer!!

Ellinor Nerbø