Grønnskollinger i den avtroppende Regjeringen?

Publisert 14.10.2021
Foto: Wikipedia

Hvor langt har Høyre tenkt å strekke strikken i budsjettforslaget sitt??? Ser ikke Sanner at dette også denne gangen går den veien høna sparker? Makan til press i folks lommebok enn det han kommer med er helt borti natta. Alt skal til nye høyder, og folk skal flås helt innom beinet, og helt inn til margen. De trygdede skal lide enda mer økonomisk, og aller helst ikke eie noe som helst.

Trygderanet får nå enda større konsekvenser, og ranerne får enda mer makt. Boliger skal skattelegges som om det er staten som skal eie dette til slutt, og folket skal be om nåde for å eie noe som helst. Jeg lurer på om Sanner hadde levd greit på en trygd på under 14000.- i måneden og skulle betale sine utgifter med. Mener han da at man skal bo i en jordgamme eller i en samisk lavvo for å klare seg utgiftsmessig??

Og atter en gang blir det bilen som skal lide, eller rettere sagt eieren som kjøpte den. Altså , da lider jo reiselivet som hans partifelle Devold snakker varmt om og som selv har sittet i regjering i Høyre tidligere?? Hun er nå naturligvis ikke fornøyd med dette budsjettet når snubletråder ligger der som tett hagl. Så nå når eiendom skal skattelegges kraftig, drivstoff til bil enda mer, hva vil det ha å si for reiselivet? De som skal finansiere driften for sånt, de reisende, når man ikke som pensjonist vil kunne leve det friluftslivet man ikke kunne før…men som man nå hadde en mulighet til, men som for noen nå kanselleres som følge av økte priser, og ingen økning i trygdene.

Stakkars dem som har sponset staten med moms, avgifter, eiendomsskatter i søk og kav, når man ikke ser muligheter selv når produkter man kjøper også kunne / kan / gir staten inntekter fordi at prisstigningene bare galloperer oppover og oppover. Hvor har Sanner& co tenkt å stoppe opp en stund?? Ta en time-out og se hvor det hele ender??? Før eller siden går dette bare en vei og det er rett i dass! Det første politikere blir blind på er øynene og økonomien blir skadelidende.

Ellinor Nerbø