Handlingens menn i storbyen der vest?

Publisert 3.8.2020
Foto: Sfm.no

Ingen byrådsmedlemmer i Bergens historie har vært så til de grader så upopulære som dem som styrer vår by i dag! Det er stengingen av Torget og Bryggen for biltrafikk, samt manglende vilje til å totalforby de idiotiske el-sparkesyklene som har gjort folk forbannet.

I Bergen Bystyre sitter garvede, erfarne – og ikke minst voksne – politikere, som virker handlingslammet og totalt uten påvirkning til jappe-politikernes hårreisende og tussete miljø-reguleringer i byen. Det at byrådene heller vil grave opp og ødelegge sentrums historiske struktur for deres elskede bybane, enn å benytte den eksisterende jernbane-tunnelen fra nedenfor Stadsporten til Bontelabo, vitner om null sans for vårt historiske bybilde og de konsekvenser deres tankeløse tiltak fører til.

Vi grasrot-bergensere henstiller til den eldre og voksne del av Bystyret å gjøre noe drastisk for å få Bergen på rett kjøl, før ødeleggelsene i «klima- og miljøets navn» raserer vår by til uopprettelig skade! Disse unge såkalte politikerne vet tydeligvis ikke hva de driver med. Stengingen av en livsnerve som Torget og Bryggen er lysende eksempler på hode-under-armen-politikk! Dette kan ikke få fortsette!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.