Håpløse MDG!

Publisert 1.4.2019
Foto: Sfm.no

Det påstås fra mikro-partiet MDG at det må innkreves enda mer bompenger for å få fullført bybanens linje mot vest i Bergen, ellers blir endestoppet ved Oasen.

Det er ikke rart at partiet på folkemunne kalles «Miljøpartiet de gærne»! For det første vil ikke bergenserne ha bybane hverken mot vest eller mot nord! De vil ha et smidig buss-system! For det andre er det allerede slått fast at flere og flere barnefamilier har ikke råd til å bruke bilen lenger. Pga. disse djevelske bompengene! Som i all hovedsak slett IKKE følger EØS sitt regelverk!

MDG er håpløse – uten unntak! Det er nå meislet fast i norsk granitt, at «giftlokket over Bergen» skyldes elendig vedfyring i gamle, elendige vedovner! Altså er det IKKE de moderne diesel- og bensinbiler som skal ha skylden! MDG-politikere må være mer enn akseptabelt trege i hodet, når de enda ikke har fått med seg dette! Bompengene har IKKE noe med miljø og klima å gjøre! Det er en ekstra-skatt vi bileiere må betale, fordi våre udugelige regjeringer har lagt statens ansvar over på borgernes skuldre! «Klima-argumentene» er enda tynnere enn de berømte keiserens nye klær! Og de verste pådriverne i klima-hysteriet er MDG, med god hjelp fra Venstre. De er ikke på jordet, men på en egen planet!

For 1 bybane-togsett kan man få 10-12 miljøvennlige busser! Hva er det som i det hele tatt fungerer i politikernes hoder? Bergen, Oslo, Trondheim, og alle de andre bompenge-finansierte kommunene burde skamme seg over å plage vanlige folk slik! Det finnes heldigvis partier i sterk vekst som vil tvinge bompenge-djevelskapen i kne, – helt inn i Stortingets sal!

Til høstens valg – og i 2021 -, la oss samle oss om disse partier, som lover og garanterer at landeveis-røveriet skal avsluttes! Partier som lover én ting, og gjør det stikk motsatte, har ikke lenger livets rett – hverken på Stortinget, eller i kommunestyrer! Dette er det vår bruk av stemmeseddelen som avgjør! Og- alle skal ha god råd til å bruke sin egen bil som de vil – uansett hva som driver den!

Terje Haugom, samfunnsdebattant