Har glemt nordmenn som sliter

Publisert 4.11.2022
Illustrasjonsfoto: ColourboxStøre og Vedum har glemt alle nordmenn som sliter!

Statsminister Støre og finansminister Vedum ligger ikke på latsiden når det gjelder å jobbe med de store og viktige politiske utenriks-sakene som denne dårlige sosialist og globalist-regjering til: Støre elsker. Glemt av disse to herrerne er igjen som alltid Norge og det norske folk. Ref, statsbudsjettet forslaget for 2023.

Ja, glemt i viktige saker som for eksempel: Sjokkpriser på strøm, manglende selvforsyning, manglende forsvar, økte matvarepriser, manglende hjelp og støtte til norske bønder, fiskere som sliter, økt renter, økte egenandeler på sykdom, fastlegekrise, dårlige trygdeoppgjør, klimahysteri, ettervirkninger av koronanedstengningen i Norge, milliardsløseriet av norsk bistand, utenlandskabler, vindmøller på land og til havs som ødelegger norsk natur, fauna og fiske, høye skatter og avgifter, samt de alt for høye prisene på diesel og bensin i oljelandet Norge.

Og da har jeg ikke sagt et eneste ord om at Norge selvsagt ikke kan være hele Europas grønne batteri. Demokratene mener derfor bestemt at Norge snarest må avslutte EU og ACER underkastelsen, og snarest ta tilbake nasjonal kontroll over energipolitikken. Vi vil selvsagt også stoppe den enorme eksporten av strøm gjennom utenlanskablene – som ruinerer og tømmer kontoene til nordmenn helt unødvendige med milliardregninger og monsterpriser på strøm.

Og bare så det også avslutningsvis er sagt: Nå må det også bli slutt på at 100-vis av norske skattemilliarder årlig brukes på: Land og regimer som hater nordmenn og Norge. Milliardene må heller brukes på nordmenn i Norge som sliter. Nok er nok!

Vidar Kleppe
Bystyre – og fylkestingsrepresentant for Demokratene i Agder