Har innsikt og fornuft forlatt våre folkevalgte?

Publisert 1.7.2021
Foto: Colourbox

Nå går det sannelig for vidt! At bybanens vognsett i Bergen og Den norske marines fartøy seiler under regnbueflagg, er en hån mot Norges historie som sann, kristen nasjon! Når det ideologiske bilhat-partiet MDG krever at Stortingsbygningen skal heise regnbueflagget – og det skal vaie over vår nasjonalforsamling i en hel uke, er frekkhetens beger fullt for lenge siden! Det neste blir vel at Slottet skal bytte ut det norske flagget med homofiles varemerke!

Går Stortinget – og evt. Slottet – med på et slikt krav hinsides all fornuft og historisk innsikt, kan hele hurven like godt abdisere omgående! All viraken de homofile og lesbiske har fått politikerne med på, i form av homse-karneval og skeive varemerker fra offentlige flaggstenger, vitner om at politisk og historisk innsikt og fornuft har forlatt våre folkevalgte! Til og med vår statsminister går i pride-parade og vifter med regnbueflagg!

Respekten for Guds skaperverk, og meningen med mannens og kvinnens funksjon her på Jorden, er utvannet og glemt! Umoralen har inntatt høysetet ved bordet, og alt er tillatt på festen! At troende nordmenn er frustrerte og oppgitte over denne vanvittige løssluppenheten, er ikke å undres over! Moralens absolutte nullpunkt er nådd!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.