Havvind-parker til besvær

Publisert 28.4.2023
Foto: Colourbox

Nå skal visst havvindparker opp som paddehatter ute i våre havområder og helst der fiskebåter burde være for å skaffe folket mat. Nå går Fiskarlaget til motmæle. Dette kan/vil gå ut over deres innkomme all den tid disse havvindmøllene tar opp plassen på norske fiskerifelt og med det fortrenger fiskeflåten som man har sett blir færre og færre av for tiden.

Alt dette for at den strømmen dette gir skal selges ut av Norge og ned til Europa. Dette fordi at de der skal kunne sette på en Varmepumpe som heller brukes som air-condicion for å kjøle seg ned i varmen man påstår kommer fra deg globale oppvarmingen som man påstår. Altså maten skal tas uansett hva folk måtte mene.

Inntekter som skal erstatte oljen eller som et tillegg, skal på død og liv tas inn, og en del av dette skal dekke mye man ikke snakker om, for å si det på den måten. Men hvor skal folk bo når man vet at man ikke har nok boliger som følge av for få snekkere, men folk skal man ha hit. Blir så strømprisen i Norge satt ned av denne grunn? Svært tvilsomt vil jeg tro, den flyr vel enda høyere ser det ut for!

Dette får konsekvenser for alt som bruker strøm. Også kjølerom, kjøledisker for oppbevaring av matprodukter, frysere både i butikker og i hjemmene. Derav økninger i enda høyere nivå på maten du kjøper. Hvor skal dette ende til sist?? Hvordan skal en minstepensjonist klare å hangle med i denne karusellen som er skapt av mennesker uten vett og forstand? Disse heter norske vettalause politikere!!!

Ellinor Nerbø