– Heksejakten på Carl I Hagen

Åpent brev!

Publisert 4.12.2017

Foto: Wikimedia/Frp Media/Sfm.no

Viser til innslaget på Dagsrevyen i kveld den 4. desember 2017 angående Carl I. Hagen som Frp sin kandidat til Nobelkomiteen. Under nevnte innslag stod Jonas Gahr Støre frem og representerte sitt eget AP samt SP, SV, Krf og Venstre og fortalte at denne saken ikke handlet om Carl I. Hagen.

Det er utrolig at en politiker som liker å vise seg frem som sannferdig og saklig får seg til for åpen skjerm å fortelle det norske folk en slik skrøne. Vi måtte da være komplett idioter om vi lot noe sånt gå inn som en sannhet! Hvis ikke saken handlet om personen Hagen hvorfor har de ikke tatt denne saken opp før Hagens kandidatur ble kjent? Alle må da forstå at det er Carl I. Hagen som skal diskrediteres.

At Støre får Senterpartiet med på denne heksejakten på personen Carl I. Hagen var ikke forventet, men at han får SV, Krf og Venstre med på kjøret forundrer ikke. Derfra forventes ikke noe bedre.

Jeg minner om at Grunnloven ikke godkjenner at ordninger får tilbakevirkende kraft. Det vi si at når denne partikoalisjonen får vedtatt sitt forslag som de har planlagt, og som de dermed ønsker skal utelukke Hagen som medlem i Nobelkomiteen, så gjør de noe som etter Grunnloven er ulovlig. Hva skjer med oss vanlige borgere om vi gjør noe lovstridig, herr Støre og Co?

Norvald Aasen
6983 Kvammen