Hele 14 millioner skattekroner til Jehovas Vitner

Publisert 16.10.2019
Foto: Wikipedia

På Dagsrevyen 12.10.2019, fikk vi en skremmende beretning om medlemmers opplevelse i denne kvinnediskriminerende organisasjonens Jehovas Vitner. At denne regjeringen, som vesentlig ledes av kvinner, og tilsynelatende sammen med noen fjotter av menn, kan med vitende og vilje kaste 14 millioner av våre skattepenger rett ut av vinduet.

Det blir mer og mer klart at Solberg regjeringen driver en økonomipolitikk som forundrer og skremmer mange. Dette må en vel kunne si er en klar høyrepolitikk. Ta fra de svakeste, barn og ungdom, funksjonshemmede, og gi til rikeste. Vi ble fortalt at hovedsenteret til Jehovas Vitner ligger i USA, og da er det vel ikke usannsynlig at mesteparten av de 14 millionene havner der. Akkurat dette vet vi en god del om her i landet.

Når det hevdes at alle religiøse organisasjoner i Norge, har krav på offentlig støtte, så bør vel tiden snart være moden til å ta opp hvor vidt det er berettiget å støtte slike organisasjoner, som klart og uhemmet står offentlig opp og erklærer at de driver ren kvinnediskriminering. Kan denne regjeringen sitte stille, og med vitende og vilje, holde liv i denne uverdige virksomheten?

Per H. Midtgaard