En helt latterlig påstand fra barnevernet

Molde 1.11.2016
Av Ellinor Nerbø
Foto: Olav Martinussen

Når barnevernets egen sannhet består av direkte løgner så må noen ta bladet fra munnen for å fortelle folk hva som egentlig skjer og vil fortsette å skje så lenge man har en sak gående mot seg.

At norsk barnevern har egne konspirasjonsteorier får de bare ha, men å i fullt alvor mene at sfm.no nærmest er ledende på området ler jeg godt av. Hvem andre enn norsk barnevern kan selv finne på noe så dumt.

Tør å kalle en spade en spade

Det man imidlertid vet er jo hva de står for, en komplett familieødeleggelse. Dette med penger som maktprofitt. Hverken mer eller mindre. Dette er nå så ettertrykkelig bevist, at nå har barnevernet fått krampetrekninger og tviholder skyld på andre som forteller den reneste sannhet. Når barnevernets egen sannhet består av direkte løgner så må noen ta bladet fra munnen for å fortelle folk hva som egentlig skjer og vil fortsette å skje så lenge man har en sak gående mot seg.

Jeg vet ikke om en eneste journalist som er tøff nok i andre medier, som tør å si at en spade er en spade som det redaktøren i sfm.no tør det. Ære være Jan Hansen at han vil stå på som han gjør for å få ut den reelle sannheten. Slikt står det respekt av, spør du meg. Jeg har sett år etter år at aktiviteten hos barnevernet er sterkt økende i høsttiden, for at det etter min mening er en måte å sikre mer arbeid og penger til dette på.

Tørste etter å filleriste

Jo flere familier man klarer å knuse jo mer av deres «nye vin» får man å fylle en tørst med, for man tørster etter å filleriste så mange familier så mulig for sine samarbeidspartnere som venter på store utbytter med barna som spill-brikker. Tror neppe at Yatsy-spillet er interessant, ei heller sjakk, men heller barna som bønder og tårn. Her ligger det svært mye penger som venter på sine eiere. Har fått med meg at TV2 i noen får tilfeller har omtalt saker som de ser noe tvilsomme hva gjelder norsk barnevern, men det er svært få.

At Strasbourg nå ser på noen saker får man bare håpe at Norge får en kraftig ripe i lakken, men jeg tipper nok at dette bare får et lite skrubbsår som vil gro ganske fort og så går det en stund til neste runde der, og slik suser man fremover til ingen nytte. Kanskje hjelper det å samle sammen noen ev lærebøkene for et bål foran Stortinget, med bilde av Guruen, hva ville skjedd da tro?