Hemmeligheten med månens bakside

Publisert 2.3.2020
Foto: Colourbox

I 1969 hørte astronauter på Månen musikk-liknende lyder som – ved hjelp av peiling – viste seg å komme fra Månens hemmelighetsfulle bakside. På YouTube innrømmer folk fra NASA at de akter å la Månens bakside stort sett få være i fred. NASA har nemlig oppdaget at noen av våre venner ute i verdens-rommet allerede har anlagt store baser der for inter-stellare reiser og ekspedisjoner, f.eks. for å overvåke hva som skjer på Jorden. Vennligsinnede og nysgjerrige, med intelligens hinsides menneskets, behersker de framdrifts-systemer som for oss ligger i fjern framtid. Med hastigheter raskere enn lysets, cruiser de rundt i galaksene, og følger de magnetiske strømmene i Universet.

Med søkeordet UFO på YouTube kan hvem som helst se video-opptak fra utallige observasjoner rundt om i verden. Og – den som har et åpent sinn vil finne disse autentiske observasjonene meget interessante. Våre venner er foreløpig forsiktige med å la seg skue på nært hold, for ikke å skape panikk. Det finnes personer som er blitt «hentet opp» om bord i slike romfartøy. De har kommunisert telepatisk, og blitt undersøkt på en vennlig måte. Og budskapet de får med seg tilbake til «ankomst-plass» er, at våre venner der ute vil passe på at menneskene ikke starter en ødeleggende atomkrig, og at det som gjelder i Universet, er nestekjærlighet og fred! (Star Wars er utopisk eventyr.) Men når de velger å komme – som en tallrik delegasjon, – vil det være det største som har skjedd i verdens historie. Mht. videoene – skeptikerne vil alltid benekte at dette er autentisk. Men se selv – dette er ikke juks! Filmet fra bakken, fra fly, fra vinduer hjemme, på Syden-turer, – ja, fra slagmarken i Afghanistan, o.a.

I 1947 – da en UFO (Unidentified Flying Object) crashlandet i Roswell i USA, sikret de militære seg vraket og likene av kosmonautene. Senere tok de også vare på andre romskip som hadde styrtet. Pålitelige kilder opplyser at likene oppbevares bl.a. i Pentagon, og de havarerte romskipene i enorme hangarer i et ørkenstrøk kalt Area 51. Fartøyene er bygget av et metallisk grunnstoff som ikke finnes på Jorden. De militære forskere vil se om de klarer å løse og kopiere framdriftens mysterium, da til militært bruk – i første omgang. De første prøveflyginger er allerede foretatt, uten særlig hell.

Terje Haugom.