Hva holder vår regjering på med?

Bangsund. Publisert 6.12.2016
Av Kjell Arne Sellæg, Moderatene
Illus.foto: Colourbox

Nå klarer ikke landet å ta vare på de som etter krigen bygde det opp, men alle andre skal vi ta vare på, hvilken politikk er dette.

De skryter av at vi skal stenge grensene og sende asylsøkere i retur. Så viser det seg at alt de sier er bare bløff. Se artikkelen https://www.nrk.no/finnmark/listhaug-snur_-alle-storskog-flyktningene-far-behandlet-soknadene-1.13252849. Dette skulle Frp virkelig ta tak i med Listhaug i spissen, resultatet står i artikkelen.

Frp skulle få sent Krekar ut umiddelbart etter at de kom til makten, nå må Norges befolkning ta en regning på en erstatning og slippe Krekar fri – og fø på ham videre. Se artikkelen  https://www.nrk.no/norge/meling-mener-krekar-har-krav-pa-erstatning-1.13252807 Så står vår fremtidige pensjon i fare, bare se følgende artikkel:  http://www.abcnyheter.no/penger/okonomi/2016/11/22/195258349/norge-mangler-1.200-pensjonsmilliarder  Dette hører vi ikke noe særlig om, men en bilpakke så det skal bli dyrere for folk flest å komme til og fra jobb, barnehager, skoler, butikker osv, det hører vi  om, og den kan nå felle regjeringen.

Vi i Moderatene er forundret og frustrerte over den politikken som den sittende regjeringen fører. De vil ikke stenge grensene men endre grunnloven, slik at de kan signere en avtale om medlemskap i EU – uten å ha en folkeavstemming – der de vet at de vil tape. Moderatene vil ut av Schengen EØS og EU. Vi vil også kraftig redusere bistandsmidler.

Moderatene er et parti som er for folk og land. Vi i Moderatene får stadig tilbakemeldinger om at vi skulle vært med, men at navnet vårt er feil. Les artiklene som vist til ovenfor, så ser dere at det kan ikke være mere riktig. Vi må moderere inntaket av flyktninger ned til de kvoteflyktninger vi har forpliktet oss til. Vi må moderere bistandsmidler for å ta vare på våre eldre. Vi må moderere for å få landet opp å gå rett og slett.

Med dagens iver ette å hjelpe hele verden, så går ikke dette med å moderere – heller tvert om. Vi vil i fremtiden bli et fattig land. Moderatene er et parti som er under oppbygging for å endre dagsorden blant de etablerte partiene, samt ta opp kampen for folk og land. Håper nå at flere vil bli med oss og ta opp kampen for våre etterkommere, og ikke gi dem et land i ruiner slik vi ser av bl.a. tv-bilder hver dag. Moderatene vil kjempe for en trygg fremtid.