NEI til høyere drivstoff-priser!

Bergen 6.9.2016
Av Terje Haugom
Illus.foto: JH Media

I det bitte lille landet Norge bor en liten flokk med små hissigpropper som vil redde vår store klode fra å drukne i eksos. Den lille menigheten kaller seg MDG, V og SV. Hvordan de små hissigproppene klarte å komme seg inn på Stortinget, er et mysterium. Vaktmesteren leter intenst etter musehullet, hvor det utilgivelige må ha skjedd!

Men den lille flokken kjemper innbitt for å bli hørt. Ja, hadde de vært i slekt med lemen, hadde de sprukket av sinne og hellig overbevisning! Nå for tiden piper musekoret om at regjeringen må sette opp prisene på bensin og diesel, for det skal – etter deres egen oppfatning ikke være så bra å kjøre skikkelig bil her til lands. Hver gang noen selger bensin- eller dieselbilen sin, og kjøper elbil eller sykkel, holder de hverandre i halen, og danser en vill gledesdans ute i Vandrehallen. Når dansen er slutt, fortsetter jakten på pokemon-monstre og andre miljøsvin.

Nå er det slik fatt i det lille landet Norge – som knapt er synlig på verdenskartet – at VI som faktisk har stor glede og nytte av bensin- og dieselbilene våre, mener fast bestemt at drivstoffet er mer enn dyrt nok for lenge siden! Og VI anmoder regjeringen – og særlig FrP – om å stå fjellstøtt på at drivstoffet er dyrt nok som det er! Skal H og FrP ha noen som helst sjanse til å overleve Stortingsvalget høsten 2017, må de for det første slutte å høre på mikro-partienes grønne miljø-tyt, for det andre ikke finne på å øke prisene på drivstoff, og for det tredje bruke av oljefondet til å fjerne alt som heter bompenger og eiendomsskatt på private boliger!